Marija je preuredila stan i spremila sobu za bebu pre odlaska u Ameriku, a Verica se uselila kod nje: Ne odvaja se od unuka!

01.01.2024

13:34

0

Ćerki je u svemu najveća podrška

Marija je preuredila stan i spremila sobu za bebu pre odlaska u Ameriku, a Verica se uselila kod nje: Ne odvaja se od unuka!
Verica i Marija Šerifović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Marija Šerifović je 2. decembra prošle godine postala majka, kada je uz pomoć surogat majke rođen njen sin Mario. Već pred kraj godine je sa naslednikom i ponosnom bakom Vericom doputovala u Srbiju, a sada su otkriveni novi detalji iz njihovog života.

Kako se navodi, Marija je sobu za bebu sredila pre nego što je otišla u Ameriku kako bi dočekala rođenje sina, a Verica se uselila kod nje kako bi joj pomagala u svemu.

Antonio Ahel/ATA Images
Verica i Marija Šerifović

- Marija je potpuno preuredila dom u koji se uselila, upravo zato što je bila svesna šta joj donose događaji u budućnosti. Nismo znali šta se sprema, ali je sada vrlo razumljiva energija kojom se bavila svakim detaljem stana u kojem sada živi i Verica. Ona se uselila kod Marije kako bi brinula o unuku i pomagala Mariji, koja u narednom periodu ima jak tempo. Beba je stigla u trenutku kada je Marija završila album i zakazala koncertnu turneju, tu su i praznični nastupi odavno zakazani. Porodiljsko za nju nije opcija, makar ne dok ne završi turneju - kaže izvor blizak pevačici koja je imala “vreme rezervisano samo za sina” dok je bila u Americi, ali povratak u Beograd doneo je neke nove zahteve za balansiranjem.

Susedi kažu da je teško meriti amplitudu sreće kod Marije i Verice zbog dolaska bebe.

ATAImages/ Antonio Ahel
Verica Šerifović

- Marija sija, a Verica se ponovo rodila. Od Marijinog glasa još je lepši plač koji se čuje iz ovog stana punog radosti. Verica je tu, ne odvaja se od unuka. Stvari koje su unele mogle bi da stanu u jedan omanji tržni centar. Verica će biti uz unuka dok Marija bude morala da peva i završava poslovne obaveze. To je i za nju olakšavajuće da ne mora da brine o izboru dadilja. Naravno, Marija ima toliko prijateljica koje su se ponudile da pomažu Verici da će taj stan biti najposećaniji u vreme praznika, kroz osmeh otkriva komšija i dodaje:

- Soba za bebu sređena je pre njihovog odlaska u Ameriku. Marija ništa nije prepustila slučaju. Pokloni uz čestitke na adresu stižu danima. Svi su srećni zbog njih dve. Tu su i kućni ljubimci, velika su inspiracija mnogima u ove dane praznika.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike