Marija Šerifović objavila najemotivniji kadar iz njenog doma sa sinom Marijom: Hvala ti, Bože, na ovim malenim ručicama! (FOTO)

31.12.2023

16:45

0

Pevačica se potpuno raznežila

Marija Šerifović objavila najemotivniji kadar iz njenog doma sa sinom Marijom: Hvala ti, Bože, na ovim malenim ručicama! (FOTO)
Marija Šerifović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Za Mariju Šerifović je godina koju ispraća i te kako bila važna jer je dobila sina uz pomoć surogat majke, a to je ponosno istakla i sada.

Naime, pevačica je objavila na Instagram profilu fotografiju iz njenog doma na kojoj njen sinčić spava, a emotivne reči nisu mogle da izostanu.

 

 

- Ja ne znam kako i odakle da počnem... Kako napisati rekapitulaciju ovakve godine... Koncerti, album, spotovi, putovanja u Ameriku, "Zvezde Granda", privatan život... I na sve to neverovatna količina brige! Tako da sada i na izmaku ove 2023. mogu reći: Bože, hvala ti! Hvala ti na ovim malenim ručicama! - napisala je Marija uz emotikone zahvalnosti i plavog srca.

Poruke podrške Marijinih prijatelja ne prestaju da stižu na ovoj mreži.

Antonio Ahel/ATAImages
Marija Šerifović

 

Podsetimo, ceo proces surogat majčinstva odvijen je u Americi, daleko od očiju javnosti, koja je tek nedavno saznala da je Mario došao na svet početkom decembra.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike