Haos na koncertu Marije Šerifović za doček: Zbog kretena prekidamo ranije!

01.01.2024

09:36

0

Pevačica nije želela da trpi bezobrazluk

Haos na koncertu Marije Šerifović za doček: Zbog kretena prekidamo ranije!
Marija Šerifović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Novopečena mama Marija Šerifović se nakon rođenja sina vratila nastupima, a prvi je imala u Zenici za doček Nove godine. Međutim, to nije moglo da prođe bez incidenta.

Kako se navodi, pevačica je nekoliko puta molila ljude da ne bacaju petarde na binu, što je svakako van svake pameti zašto bi nekome i palo na pamet, ali to nije urodilo plodom.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marija Šerifović

Zbog toga je ona, kako pišu mediji, odlučila da koncert završi 15 minuta pre nego što je bilo planirano.

- Dragi, dobri ljudi, zbog kretena ćemo ovu situaciju završiti 15 minuta ranije. Ja sam sigurna da neko ko je u blizini te osobe zna ko je ona je pa je nađite i je*ite joj vi mater posle, ok? - rekla je Marija.

Pevačica je dodala da ona "ne može protiv sebe" i da "svoj posao radi kako treba", a da "s ludacima ne želi da ima posla".

ATAImages/ A.A.
Marija Šerifović

- To je sada manje važno. Šta hoću da kažem? Bila je čast i zadovoljstvo pevati ovih sat i 45 minuta za vas. Dugo mi se ova situacija nije desila. Praviću se da se nije desila. Sigurna sam da ni vi niste baš ponosni na to, ali hajmo to pustiti na stranu - rekla je.

Marija se potom oglasila i na Instagramu.

- E, pa evo i mene u ovoj 2024. godini, mrtva umorna. Želim da se zna da je bez obzira na neke čudnjikave okolnosti, pomalo nenormalne ljude meni večeras u Zenici bilo lepo. Hvala vam što ste došli, vidimo se ponovo nekad, negde - rekla je Marija ovom prilikom.

(Dnevni avaz)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike