Arijani Grande je 2023. godinu obeležio razvod braka i spekulacije o novom dečku: Dala sam sve od sebe što sam mogla!

01.01.2024

08:09

0

Pevačica je sumirala prethodnih godinu dana

Arijani Grande je 2023. godinu obeležio razvod braka i spekulacije o novom dečku: Dala sam sve od sebe što sam mogla!
Arijana Grande - Copyright Profimedia

Arijana Grande važi za jednu od najvećih zvezda na planeti, a iako je veoma voljena, nije pošteđena raznih glasina i zlih komentara. 

Ona je sada sumirala godinu koju smo ostavili iza nas, a ono što ju je definitivno obeležilo bio je njen razvod od Daltona Gomeza, nakon dve godine braka, kao i spekulacije o novom dečku, glumcu Itanu Slejteru.

Profimedia
Arijana Grande

- Bila je ovo jedna od najtransformativnijih, najizazovnijih, a opet najsrećnijih i najposebnijih godina u mom životu - započela je Arijana, pa nastavila:

- Bilo je toliko lepih, a opet polarizovanih osećanja. Nikada se više nisam osećala u milosti i prihvatanju onoga što je život vrištao da me nauči. Nikada se nisam osećala više ispunjenom ili prisutnom u svom radu jer sam mogla da cenim svaki trenutak. 

Kako je dalje istakla, ona je dala sve od sebe što je mogla.

- Dala sam sve što sam mogla da dam od svog srca i od sebe u projektima u kojima sam imala sreću da budem i naučila toliko od svake briljantne, lepe duše sa kojom sam imala privilegiju da stvaram umetnost i da nam se ukrste putevi ove godine - napisala je ona i zaključila:

Profimedia
Arijana Grande

- Naučila sam koliko jedna stvar može da bude važnija od drugih. Slušam sebe i verujem sebi, čak i kada mi strah ili trauma govore da to ne činim. Reagujem na stvari koje zaslužuju samo moju energiju i sklanjam se i štitim od stvari koje me ne zaslužuju. Ako se ikada osećate neshvaćeno ili usamljeno, samo zapamtite da će to proći, a vi ne.

Podsetimo, u javnosti se od sredine jula pričlo da se Arijana i njen suprug rastaju, a tada su se pojavile i spekulacije da je pevačica i ponovo srećna u ljubavi kraj glumca Itana Slejtera.

Ona je 18. septembra zvanično predala papire za razvod, a kao razlog navedene su "nepremostive razlike". 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike