Ko je novi dečko Arijane Grande: Bavi se glumom, prošle je godine postao i otac, a evo gde je upoznao pevačicu! (FOTO)

21.07.2023

23:15

0

Samo što se pročulo da se razvodi - ona je već našla i „rame za plakanje"

Ko je novi dečko Arijane Grande: Bavi se glumom, prošle je godine postao i otac, a evo gde je upoznao pevačicu! (FOTO)
Arijana Grande - Copyright Profimedia

Ima tek nekoliko dana od vesti da se pevačica Arijana Grande razvodi, a ona je već i, prema navodima pojedinih stranih medija, našla novog dečka, pa iznova puni novinske stupce. U pitanju je glumac Itan Slejter s kojim je glumila u mjuziklu „Wicked" (tumačila je ulogu Glinde), a koji je nedavno prošao kroz gotovo isto ono kroz šta ona sada prolazi.

Naime, on i njegova supruga Lili Džej, s kojom je protekle godine dobio sina Avgusta, navodno su se rastali posle oko pet godina braka. Sudbonosno „da" su jedno drugome izgovorili posle šest godina zabavljanja, a od proteklog četvrtka - Instagram mu je zaključan, što je u javnosti podiglo posebnu prašinu u jeku priča da je sad s pevačicom.

Kratka biografija

Slejter je rođen početkom juna 1992, a najpoznatiji je po ulozi Sunđera Boba u istoimenom mjuziklu. Ista mu je donela i nominaciju za Toni, a osvojio je „Drama Desk" nagradu 2018. Ima dve starije sestre, Saru i Tamaru, dok je bez majke je ostao kada je imao sedam godina. Pošto mu se otac kasnije ponovo oženio, dobio je dva polubrata.

Još uvek zakonita supruga Lili Džej mu je velika ljubav još iz srednjoškolskih dana.

Lili Džej i Itan Slejter, Profimedia
 

- Arijana i Dalton (Gomez) su se rastali u januaru. Ona i Itan su skoro počeli da izlaze. On više nije s Lili - naglasio je insajder za „People", dok predstavnika za medije glavnih aktera priče „nema ni na mapi" po ovom pitanju.

Drugi izvor ispričao je za iste medije kako je Arijanino učešće u pomenutom projektu uopšte bilo veliki kamen spoticanja za nju i Daltona, jer im je brak za vreme snimanja „Wicked-a" postao - brak na daljinu.

- Bila je srećna u Los Anđelesu i tu je želela da „napravi život" s Daltonom. On zbog posla (agent za nekretnine) i ne može baš bilo gde sada, a na isti je i te kako fokusiran. Međutim, kada je ona otišla u Englesku zbog snimanja filma, bili su u braku na daljinu. To je baš učinilo svoje - smatra on.

Itan Slejter, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike