Ljubavni brodolomi o kojima bruji ceo svet: Ovi razvodi su obeležili 2023. godinu u Holivudu

17.10.2023

07:45

0

Ovo niko nije očekivao

Ljubavni brodolomi o kojima bruji ceo svet: Ovi razvodi su obeležili 2023. godinu u Holivudu
Copyright Profimedia

Od početka 2023. godine mnoge svetske zvezde odlučile su da stave tačku na svoj brak. Među njima bilo je mnogo onih koji su decenijama bili u braku, a razvodi i podela imovine i starateljstva, već mesecima je glavna tema medija. 

Ovaj neslavni niz započeo je glumac Vensan Kasel, koji se posle pet godina braka razveo od top modela Tine Kunaki. Mesecima se spekulisalo da u njihovom odnosu nije sve kako treba, a glasine o razvodu od 30 godina mlađe manekenke, Vensan je potvrdio tako što je obrisao sve njihove zajedničke slike sa društvenih mreža. 

Profimedia
 

On je ubrzo našao novu ljubav, a u pitanju je 27-godišnja manekenka Nara Baptisti. Osim što je vrlo mlada, veoma podseća na Tinu Kunaki, a za njihovu vezu saznalo se kada su zajedno otputovali u Rio de Žaneiro i potom se pojavili na jednom događaju.

Doneli tešku odluku

Posle dva meseca, putem zvaničnog saopštenja, Sofija Vergara i Džo Manganelo objavili su da se razvode. Njih dvoje su bili zajedno sedam godina, a izvori za svetske medije tvrde da je razlog za razvod Džoova neozbiljnost. 

Profimedia
 

- Doneli smo tešku odluku da se razvedemo. Kao dvoje ljudi koji koji se vole i brinu se jedno o drugom, ljubazno vas molimo da poštujete našu privatnost u ovoj fazi kada započinjemo nova poglavlja svojih života - stoji u izjavi koju su dali za „Page Six“.

Odmah za njima još jedan holivudski par je odlučio da stavi tačku na svoju ljubav. U pitanju su glumica Natali Portman i baletan Bendžamin Milpejd. Razlog za razvod je njegova prevara sa 25-godišnjom Francuskinjom. 

Profimedia
 

- Otkako se saznalo za njegovu aferu, radili su na tome da se pomire i spasu brak, ali to je sve gotovo - rekao je izvor, piše DailyMail.

Razvod posle godinu i po dana

Odmah za njima, papire za razvod braka predali su i Britni Spirs i Sem Asgari. Posle šest godina veze i godinu i po dana braka, par je odlučio da svako krene svojim putem, a o tome su javnost obavestili putem društvenih mreža. 

Profimedia
 

- Kao što svi znaju, Hesam i ja više nismo zajedno. Posle šest godina malo sam šokirana. Nemam nameru da objašnjavam razloge, niti se to bilo koga tiče. Ali više ne mogu da podnesem bol, da budem iskrena. Dobila sam toliko poruka od mojih prijatelja koje su mi zagrejale srce i hvala vam. Trudim se da budem jaka već duže vreme. Volela bih da pokažem emocije, suze i kako se stvarno osećam, ali iz nekog razloga uvek moram da krijem svoje slabosti - poručila je, između ostalog, pevačica.

Jedan od najbržih i najmirnijih razvoda imali su Riki Martin i 13 godina mlađi slikar Džvan Josef.

Profimedia
 

- Odlučili smo da okončamo naš brak u ljubavi, poštovanju i dostojanstvu prema našoj deci, poštujući sve što smo iskusili kao par za sve ove godine - saopštio je par u izjavi za People.

Inače, Riki je 2008. godine dobio blizance Matea i Valentina, a sa Džvanom ima ćerku Luciju i sina Renea.

Bitka za imovinu

Jedno od najvećih iznenađenja bio je razvod Kevina Kostnera i njegove supruge Kristin Baumgartner nakon 18 godina braka, u kome su dobili troje dece. 

Posle odluke o razvodu, počela je borba nad starateljstvom, koje su oboje zatražili. Osim toga, Kristin je navela da joj je potrebna daleko veća alimentacija nego što je Kevin mogao da prihvati. 

Profimedia
 

Njoj je najpre ponuđena alimentacija od 129.000 dolara, ali ona to nije smatrala dovoljnim te je, kako je pisao „NY Post“, tražila da se suma poveća na 175.000 dolara mesečno, a potom je predložila 161.592 dolara. Međutim, sud je odlučio da će Kevin isplaćivati 63.209 dolara mesečno bivšoj supruzi.

Još veći šok usledio je kada je javnost saznala za razvod Hju Džekmana i njegove 13 godina starije supruge Debore Li Furnes nakon 30 godina braka. 

Profimedia
 

„Bili smo blagosloveni time da delimo skoro tri decenije zajedno kao muž i žena u prelepom, ljubavlju ispunjenom braku. Naše putovanje se sada završava i odlučili smo da se rastanemo u želji da nastavimo sa svojim individualnim rastom“, deo je njegove izjave, prenosi „People“.

Jedan od najburnijih razvoda bio je između zvezde serije "Igre prestola" Sofi Tarner i muzičara Džo Džonasa. Njihov sukob uglavnom je bio oko starateljstva nad decom. 

Podsetimo, muzičar i glumica imaju dvoje zajedničke dece – ćerke Vilu (3) i Delfin, koja ima 15 meseci.

Profimedia
 

Odlučeno je da naslednici jednako vremena provode kod oba roditelja, ali ova odluka traje do 7. januara. Nadležni organi su morali da reaguju nakon što je Sofi tužila bivšeg supruga da je ukrao dečije pasoše, kako oni ne bi mogli da se vrate sa njom u Britaniju. Očekivano, Džo je ovo osporio, te istakao da je u pitanju zajednički dogovor. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike