Arijana Grande napravila listu zahteva za razvod braka! Daltona Gomeza gotovo da briše iz svog života?

23.09.2023

07:59

0

Pevačica ništa nije prepustila slučaju

Arijana Grande napravila listu zahteva za razvod braka! Daltona Gomeza gotovo da briše iz svog života?
Arijana Grande - Copyright Profimedia

Arijana Grande rešila je da je vreme da se ona i Dalton Gomez razvedu. Sve neophodne papire predala je 18. septembra i tako započela čitav proces - mesecima nakon što je počelo da se šuška da su se rastali.

Takođe, pevačica je napravila i svoju listu zahteva, kada je razvod u pitanju. Prilično je skromna, ali je osigurava da će danas-sutra živeti kao da se za Gomeza nije ni udavala. 

Prvo na listi joj je - da se predbračni ugovor maksimalno ispoštuje.

Arijana Grande i Dalton Gomez ,Profimedia
 

Sva imovina, finansije, takođe, hoće da se podele prema istom, dok „nakit i ostale lične sitnice želi da idu onome čije su", prenosi tamošnja štampa. Čak i za ono što su stekli dok je ljubav cvetala, istakla je da je u njemu ispisan način podele, za slučaj razvoda. Očito, pevačica apsolutno ništa nije prepustila slučaju. 

Na kraju, naglasila je kako će udruženim snagama s uskoro bivšim suprugom isplatiti sve sudske troškove.

Daltonov odgovor

Dalton Gomez, Profimedia
 

Istog dana, oglasio se i Gomez pa istakao kako je saglasan sa svime što je ona napisala. Nije se, pak, upuštao u neke posebne detalje, niti se bunio zbog bilo čega. 

- Dali su sebi malo vremena da sve polako srede, šta treba i, sada su oboje nastavili dalje, pa je došao red i da se zvanično razvedu. Među njima i dalje ima dosta poštovanja, brinu jedno o drugome, pa nisu žurili s ovime. Eto zašto je proces tako spor - objasnio je bio izvor za „E!News", pošto je pevačica pokrenula brakorazvodnu parnicu mesecima otkako je počelo da se priča da su se rastali.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike