Arijana Grande odgovorila na kritike o izgledu: Uzimala sam mnogo antidepresiva, opijala se!

13.04.2023

12:16

0

Pevačica je objasnila da ono što oni misle da je "zdravo", je zapravo najgori period njenog života

Arijana Grande odgovorila na kritike o izgledu: Uzimala sam mnogo antidepresiva, opijala se!
Arijana Grande - Copyright Profimedia

Arijana Grande je u poslednje vreme često tema javnosti zbog svog izgleda. Mnogi smatraju da je pevačica neprirodno mršava i sigurni su da je bolesna, a ona je sada rešila da stane na put komentarima.

U prirodnom izdanju, bez šminke, Arijana je stala pred kameru i snimila video u kom se obratila svojim pratiocima jezivom istinom.

Arijana Grande, film "Don't Look Up"/Profimedia
Arijana Grande

- Ne radim ovo često jer nisam dobra u tome i ne sviđa mi se. Ali moram da se obratim povodom vaših reči o mom izgledu. Mislim da bi trebalo da budemo malo suptilniji i nežniji kada komentarišemo nečije telo. Postoji način da date nekome kompliment ili da jednostavno ignorišete ono što vam se ne sviđa - započela je ona.

Kako je objasnila, ono što ljudi komentarišu da je izgledala zdravo nekada je zapravo bila najniža tačka u njenom životu jer se opijala i pila antidepresive.

- Postoji mnogo načina da izgledate zdravo i lepo. Vi upoređujete moje telo sada sa onim koje je bilo nekad, a koje je bilo najnezdravije. Bila sam na mnogo antidepresiva, puno sam pila, hranila se nezdravo. Bila sam na dnu mog života kada ste vi smatrali da izgledam "zdravo" - kaže Ari.

Na kraju je svojim fanovima poručila da povedu računa o tome šta pričaju i komentarišu, jer ne mogu da znaju kako je nekome.

- Nikad ne znate kroz šta neko prolazi. Možda vi mislite da pomažete, ali ne možete da znate. Šaljem vam mnogo ljubavi i mislim da ste svi prelepi, bez obzira na sve - zaključila je pevačica.

Podsetimo, Arijana je ranije otkrila kako ima problem sa anksioznošću, depresijom i napadima panike. Isto tako je priznala da se bori sa teškim psihičkim problemima od terorističkog napada u Mančesteru

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike