"Uvek sam žalila što nisam šoumen kao Brena!" Vesna Zmijanac otkrila zašto je izbijala frka između njih dve

30.12.2023

18:54

0

Evo da li se kockala

"Uvek sam žalila što nisam šoumen kao Brena!" Vesna Zmijanac otkrila zašto je izbijala frka između njih dve
Lepa Brena i Vesna Zmijanac - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages/A.A.

Vesna Zmijanac i Lepa Brena često su bile na meti medija u periodu najveće popularnosti tokom osamdesetih i devedesetih godina.

Zmijančeva je ranije govorila da su nekada namerno napravile neki skandal kako bi mediji pisali o njima, ali je ovaj rivalitet svakako bio dosta medijski ispraćen.

- Ja sam uvek žalila što nisam šoumen kao Brena, nego sam ozbiljan pevač. Što se tiče samog nekog rivalstva, to je više bilo kojoj je punija hala, da li meni ili njoj. Ovako smo sasvim bile okej, i dan-danas smo - izjavila je pevačica.

ATAImages/ Antonio Ahel
Lepa Brena

 

Vesna je imala problema sa alkoholom, ali nikada nije htela da sedne za rulet-sto.

- Nisam nikad kockala, nije mi bilo zanimljivo. Znala sam da odem, da me neko od kolega povede da gledam. Bude mi pola sata interesantno i onda mi postane dosadno. Sreća moja, samo mi je još to falilo na sve - ispričala je ona.

Mnogo je novca dala u kafani

- Ja sam inače ceo život bila nemirna i volela sam tako da bančim, da se družim, da sa Šabanom Šaulićem provodim noći i dane... Mnogo sam radila, ali sam i trošila. Volim to i dan-danas. Retko ko da na estradi to ne voli, ako neko dobro peva i ako je neko dobro veselje ne možeš da ne popiješ čašu vina i ne daš pare muzici. E ja sam to malo više radila - otkrila je Vesna, pa se dotakla alkohola, odnosno navoda da je mnogo pila.

ATAImages/Antonio Ahel
Vesna Zmijanac

 

- Ne bih bila živa da je to tako baš. Volela sam i volim i danas kad radim i pevam da popijem čašu viskija ili čašu vina prosto ne mogu da pevam celu noć i gledam kako se svi vesele, a ja pijem čaj -  izjavila je za "Una, due, tre".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike