Lepa Brena ima neostvarene želje, a praznike je pre volela zbog dece: Viktoru je rano da se ženi, a Stefan treba sam da odluči

30.12.2023

13:59

0

Kako je rekla, tokom svoje karijere je pokušavala da smanji obim posla, ali joj to nije išlo za rukom

Lepa Brena ima neostvarene želje, a praznike je pre volela zbog dece: Viktoru je rano da se ženi, a Stefan treba sam da odluči
Lepa Brena - Copyright ATA Images/A.A.

Lepa Brena iza sebe ostavlja i te kako uspešnu godinu, a kako kaže, sve što želi od naredne je duševni mir.

- Nemam posebnih želja, naročito onih materijalnih. Ono što najviše želim je duševni mir. Shvatila sam da sreća nije biti na naslovnoj strani i imati milione lajkova i kupljenih pratilaca. Sreća je nešto što osećam jer me ona leči iznutra i daje mi snagu i energiju da izdržim dobre i loše strane svog života - počinje Brena i dodaje da mlade ljude uči da se uspeh postiže isključivo velikim radom:

ATA Images/A.A.
Lepa Brena

- Važno je da sva naša deca shvate da je za uspeh, osim talenta, potrebno 90 odsto napornog psiho-fizičkog rada. Želela bih da pružim primer mladim devojkama da karijera može da se stvara dostojanstveno, ali s velikim naporom, trudom, kreativnošću, finansijama i sjajnom ekipom oko sebe. Sve što je dobro delim sa svima, a ono što je teško i pomalo loše uvek delim sa porodicom. 

Kako je rekla, tokom svoje karijere je pokušavala da smanji obim posla, ali joj to nije išlo za rukom.

- Uvek sam radila nenormalno mnogo i stalno se pitam zbog čega je to tako. Razmišljam kako ću da smanjim posao, ali nikako ne uspevam. Volela bih da Novu godinu dočekam negde u toplijim krajevima. Majami, Maldivi, Sejšeli ili Bora Bora. Negde gde je veoma toplo i da uživam u dobroj knjizi, miru, tišini i fantastičnom pogledu. Boba i ja to praktikujemo u januaru, iskreno se nadam da ćemo to ostvariti i 2024. 

ATA Images/A.A.
Lepa Brena

Brena ističe da je novogodišnje praznike volela kada su joj sinovi bili mali.

- Stefan je zreo i sam treba da odlučuje o privatnom životu. Viktor neka uživa još malo, mislim da je njemu još rano za ženidbu i stvaranje porodice, ali niko ga ne sprečava da uživa sa svojom devojkom. Najviše na svetu volim kada vidim našu decu srećnu i ostvarenu - završava priču pevačica.

(Informer)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike