Pevač hitno hospitalizovan posle ujeda crne udovice! Otkriveni svi detalji drame (FOTO)

29.12.2023

18:25

0

Zbog visokog pritiska odbili su da mu daju infuziju - bio je 190/115

Pevač hitno hospitalizovan posle ujeda crne udovice! Otkriveni svi detalji drame (FOTO)
Džejms Born - Copyright Profimedia

Džejms Born iz „Busted-a" mnoge je ostavio bez reči pošto je u okviru najnovije Instagram objave obelodanio kako je hitno bio hospitalizovan pošto ga je ujela crna udovica. Pevač iza hita „Year 3.000" objasnio je kako nije bio svestan ozbiljnosti situacije sve dok lekari nisu odbili da mu daju infuziju zbog izuzetno povišenog pritiska.

Izmeren je bio 190/115.

Džejms Born, Profimedia
 

- Konačno sam se oporavio od ujeda crne udovice (da kucnem o drvo). Nisam znao u koliko sam lošem stanju sve dok nisu odbili da mi daju infuziju u lokalnoj bolnici. Rekli su mi da patim od hipertenzije i da mi je pritisak 190/115. Unoć sam morao da budem primljen u bolnicu... Sve u svemu, tu sam. Živ sam, mrdam. Kakva priča, brate... - poručio je on, uz objavu koja pokazuje kako inače izgleda pauk o kom govori, a onda i ujed istog na njegovoj ruci.

 

 

Fanovi su ubrzo počeli da mu pišu poruke podrške, ali i one sa komičnom crtom, s namerom da on ne klone duhom; pitali bi ga da li je već postao Spajdermen, na primer, te može li da ispaljuje mrežu kao on.

„To je bila njegova ideja!"

Inače, dan-danas hit „Year 3.000" - bila je upravo Džejmsova ideja. Dosta je i onih koji celu grupu isključivo po istom i prepoznaju. Inspirisan je njegovom opsesijom filmom „Back to the Future" iz osamdesetih, kao i numerom „Millennium" Robija Vilijamsa, objasnio je jednom prilikom Born.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike