Bivši muž Avril Lavinj zaglavio u bolnici! Nastala opšta drama: Zbog ovoga srce može da mu zakaže? (FOTO)

16.09.2023

23:20

0

Frontmen benda „Sum 41" 2014. godine na sličan je način „pao u postelju", samo tada zbog alkohola

Bivši muž Avril Lavinj zaglavio u bolnici! Nastala opšta drama: Zbog ovoga srce može da mu zakaže? (FOTO)
Derik Vibli - Copyright Profimedia

Derik Vibli, frontmen benda „Sum 41" i nekadašnji suprug pevačice Avil Lavinj, hospitalizovan je po hitnom postupku sa jakom upalom pluća. Njegova sadašnja žena, Arijana Kuper, oglasila se na svom Instagramu pa istakla da je u ogromnom strahu, jer im je rečeno da mu je zbog svega i srce u prilično lošem stanju. Srčana insuficijencija (SI) gotovo da je za ćoškom. 

- Trebalo je da sad budemo u Čikagu i slavimo osmu godišnjicu braka, ali sudbina je izgleda imala drugačiji plan. Hitna pomoć, tu smo celu noć, a bićemo još nekoliko dana, dok on ne prezdravi... Najstrašnije mi je što nam je rečeno da postoji mogučnost da mu srce zakaže zbog svega. Nije da nam je prvi put, ali budi loša sećanja, dok ga gledam ovako... Znam da je jak, ali zbog toga mi nije nimalo lakše. Trudiću se da vas apdejtujem što više mogu, a vi, ako možete, mislite na njega. Značilo bi nam - napisala je ona na pomenutoj društvenoj mreži. 

Podsetimo, Vibli se u aprilu 2014. godine srušio nasred kuhinje i Ari ga je, kao tadašnja verenica, brzo odvezla u bolnicu. Tada, predočeno im je da su mu jetra i bubrezi otkazali, pa su ga stavili u komu na oko nedelju dana ne bi li mu „rešili telo alkohola", pisalo se. To mu je umnogome pomoglo da ovom poroku napokon kaže „ne". 

 

 

Nakon ove drame, te Arijanine teške depresije i pokušaja samoubistva, par je udružio snage i prestao da pije. Venčali suse u avgustu 2015. godine. 

Sa Avril, s druge strane, Derik je bio u braku od 2006. do 2009, s tim što su u vezi prethodno bili još tri godine. Posle razvoda, ostali su dobri prijatelji. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike