Glumac doživeo šlog u 35. godini: Pričao sam kao dete, bilo me je sramota, a sve je i kobno moglo da se završi!

11.10.2022

18:26

0

Zvezda serija „Hollyoaks" i „Coronation street" progovorila je javno o drami koja se odvila u avgustu

Glumac doživeo šlog u 35. godini: Pričao sam kao dete, bilo me je sramota, a sve je i kobno moglo da se završi!
profimedia-0729749195 - Copyright Profimedia

Kris Faunten, koji je tumačio ulogu Džastina Bartona u seriji „Hollyoaks" od 2004. do 2009. godine, te Tomija Dakvorta u „Coronation Street-u" od 2011. do 2013, progovorio je u okviru intervjua za „Daily Mirror" o velikoj drami koja se odvila proteklog avgusta. Glumac je, prema njegovim rečima, doživeo „mini šlog", a da je samo malo pričekao pre nego što je otišao kod lekara - veruje da bi njegova priča mogla da ima i koban kraj.

Proveo je oko pet dana u bolnici u Londonu pošto se jednog jutra probudio i osetio da nešto nije kako treba. doktori su mu kasnije objasnili kako je u pitanju bio prolazni ishemijski napad u mozgu (TIA), manji šlog uzrokovan zaglavljivanjem krvnog ugruška.

- Probudio sam se i prosto sam znao da nešto nije kako treba. Majka me je dozivala iz druge prostorije, a ja nisam mogao ni reč da izgovorim. Hodajući kroz kuću, nisam mogao da se setim reči poput: frižider televizor... Znao sam šta je, ali nisam mogao nikako da izustim. Mama mi je onda rekla da ipak pozovemo Hitnu. Uplašio sam se - priznao je on, pa nastavio:

- Glupo sam se osećao, jer znao sam šta hoću da kažem lekarima, ali nisam mogao nijednu (reč) da prevalim preko jezika. Govorio sam kao dečak i bilo me je sramota.  

Kada mu je saopšteno šta ga muči, zaplakao je.

- Da sam samo malo sačekao, možda danas i ne bih bio ovde, to je najstrašnije. Ko zna gde bi taj ugrušak otišao dalje... Da je stao na pogrešno mesto u mom mozgu, sigurno bih umro. Bila je to tempirana bomba u mojoj glavi - objašnjavao je.

Kris Faunten, Profimedia
 

Posle niza testova u tamošnjoj „Royal" bolnici, saznao je kako u stvari ima „rupu" na srcu, što je bio uzrok zgrušavanje krvi. Moraće zato najpre srce da operiše, kako bi sprečio stvaranje, pa i odlazak drugih mogućih ugrušaka do mozga.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike