Robi Vilijams šest dana zaredom živeo na votki i kokainu: Mislio sam da imam supermoći, a u stvari sam bio na korak do smrti!

04.11.2023

07:58

0

Raskalašno partijanje moglo je i te kako da ga košta

Robi Vilijams šest dana zaredom živeo na votki i kokainu: Mislio sam da imam supermoći, a u stvari sam bio na korak do smrti!
Robi Vilijams - Copyright Profimedia

Robi Vilijams i na sopstveno iznenađenje dan-danas pamti kako je svojevremeno šest dana proveo toliko pijan i drogiran, da se našao na samoj ivici života. Kako je bio „uzeo sve što je mogao", ovaj danas već dve decenije „čist" čovek onda nije spavao neverovatna 144 sata.

Tadašnje kolege iz benda, inače, bile su svesne „koliko on daleko može da ode", ali ovako nečemu se baš niko nije nadao. Te 1996. godine, naime, pevač je za dlaku izbegao smrt.

Robi Vilijams, Profimedia
 

- Verovao sam da su mi to supermoći što mogu najviše da pošmrčem, popijem, nisam imao pojma da tako samo brže mogu da umrem. Mislio sam da sam neuništiv, ni na kraj pameti mi nije bilo da mogu da skončam - kazao je on za „The Sun", dok je u „Netfliksovom" dokumentarcu još i priznao kako je znao dnevno i pre prroba da popije po flašu votke sam.

Uoči ondašnje MTV-jeve dodele nagrada u Briselu zbog svega je bio „dušu povratio, žuč mu je bila crna", pa je lekar „nečim morao da ga ušprica ne bi li uspeo da istera šou kao da se ništa nije dogodilo".

Vilijams je naglasio, takođe, da je još nekoliko puta bio u sličnom sosu, ali da je uspeo da to sačuva od javnosti. Jednom prilikom se, pak, srušio u kupatilu, pa se onesvestio i zbog toga je morao da bude hospitalizovan.

Robi Vilijams, Profimedia
 

Sa druge strane, kuburio je i sa mentalnim zdravljem, a na tu temu jednom prilikom je rekao:

- Hvala Bogu da se konačno priča o ovome na drugačiji način. Negde sam pročitao kako poznati „prave ove bolesti na s*ksi probleme". Ma, nema ničeg s*ksi u tome kad uzmete nož i sebi prerežete vene, kao što sam ja. Hajde da malo povedemo računa kako i šta pričamo - istakao je jednom za „Mirror", pa mnoge zabrinuo.

U dokumentarcu - govoreći o svojim teškim periodima, dodao je kako je bio i toliko depresivan, da je mislio da bi „i bolje bilo da je umro". Snimanje čitave priče nimalo mu nije lako palo. S vremena na vreme, neke scene ne bi ni pregledao, dok je čitav projekat još bio u izradi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike