Medenica platio ulaz za svoj nastup! Hit situacija odvila se u Nišu, a evo i zašto

27.12.2023

20:48

0

Ovo i dan-danas ne zaboravlja

Medenica platio ulaz za svoj nastup! Hit situacija odvila se u Nišu, a evo i zašto
Peđa Medenica - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Peđa Medenica je jednom prilikom morao da plati ulaz na sopstveni nastup, jer nije bio poznat ljudima na vratima kada je došao da peva. U to vreme, naime, bio je tek na početku karijere, pa ga javnost nije tako lako prepoznavala, kao što je sada slučaj.

Čitava situacija, inače, odvila se u Nišu, u lokalu gde je onda išao da nastupa.

„Menadžer mi se nije javljao..."

Peđa Medenica, ATAImages/Antonio Ahel
 

– Platio sam ulaz na sopstveni nastup. Radio sam u Nišu. Tada sam bio poluanoniman. Kada sam došao ispred diskoteke, menadžer mi se nije javljao... Bila je gužva, progurali smo se i, kada sam došao do ulaza, tražili su da platimo. Nisu me znali i, ja sam platio – ispričao je pevač u „Amidži šouu".

Podsetimo, Peđa kao mlađi nije verovao da će se baviti muzikom i uprkos tome što je čak išao i u muzičku školu. Umeo je svakako da zasvira za sebe, ali nije imao želju da bude poznata ličnost.

– Sviruckao sam kući za sebe i spletom čudnih okolnosti mi se desila prva svirka, u čuvenom lokalu gde su nastupali ozbiljni muzičari. Slučajno sam upao na svirku gde su muzičari otkazali. Moj veliki prijatelj je nazvao vlasnika i rekao za mene. On nije imao pojma ko sam. Upao sam među vukove, neiskusan, ni na klavijaturi se još nisam najbolje snalazio i to je bila prva ozbiljna svirka – prisetio se Medenica govoreći na tu temu svojevremeno za „BAP vesti".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike