Peđa Medenica nikad nije želeo da bude javna ličnost, a onda mu se novac osladio: Shvatio sam da to nije tako loše

01.04.2022

14:25

0

Pevač je još kao mali počeo da svira harmoniku, onako za svoj groš, dok ga nisu primetila velika imena muzičke scene

Peđa Medenica nikad nije želeo da bude javna ličnost, a onda mu se novac osladio: Shvatio sam da to nije tako loše
Peđa Medenica ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Peđa Medenica danas je jedan od najtraženijih pevača. Još kao dete je voleo muziku, ali nikada nije želeo da se bavi javnim poslom. Međutim, sudbina mu je odredila drugačiji put i danas ima zavidnu karijeru. 

Kada je imao prvi susret sa instrumentom i zaradio prvi novac, bez lažne skromnosti otkrio je da je tada shvatio da će od muzike i živeti.

ATAImages/Antonio Ahel
Peđa Medenica

 

-  Još dok sam bio mali kupovali su mi male harmonike, išao sam u muzičku školu ali nisam mislio da ću se baviti muzikom to sam radio više zbog mojih roditelja koji su prepoznali taj talenat u meni, ali nisam mislio da ću se ozbiljno baviti time. Ljubav prema muzici, ne znam da li to mogu da nazovem ljubav, ali javila se kada sam prvi put uzeo pare od toga i tada sam shvatio da nije tako loše - svojevremeno je izjavio Medenica za „BAP vesti”.

Antonio Ahel/ATAImages
Peđa Medenica

Svirao je i pevao samo za sebe, radio u senci i nikada nije imao želju da postane javna ličnost, a muzička scena je vapila za njim. 

- Sviruckao sam kući za sebe i spletom čudnih okolnosti mi se desila prva svirka u čuvenom lokalu gde su nastupali ozbiljni muzičari. Ja sam slučajno upao na svirku gde su muzičari otkazali i moj veliki prijatelj je nazvao vlasnika i rekao za mene. On nije imao pojma ko sam, upao sam među vukove neiskusan, ni na klavijaturi se još nisam najbolje snalazio i to je bila prva ozbiljna svirka - prisetio se Peđa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike