Dragana Mirković kao mala nije želela da se bavi pevanjem: Naš poznati pevač odigrao je ključnu ulogu

28.11.2021

18:08

0

Autor: Marija Mitić

Iako su je u Kasidolu u detinjstvu svi znali po raskošnom glasu, pevačici je bilo mrsko što je morala da peva na svim školskim priredbama

Dragana Mirković kao mala nije želela da se bavi pevanjem: Naš poznati pevač odigrao je ključnu ulogu
novogodišnji program (29) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Dragana Mirković još kao jako mala otkrila je da voli da peva, a njen dar za muziku primetili su kako roditelji, tako i učitelji i nastavnici u školi.

Ipak, iako iza sebe ima karijeru dužu od tri decenije, Dragana je otkrila da u detinjstvu nije maštala o bavljenju muzikom, te da to nije želela, kao i da joj je bilo mrsko kada je na svim školskim priredbama morala da nastupi pred velikim brojem ljudi.

Printscreen TVPink
 

- Ne znam kolika je slučajnost ili neka moja zasluga, ali uopšte nisam bila za to da se bavim pevanjem. Kao dete su me svi znali zbog glasa, obavezno su me stavljali u sve priredbe, to je meni bilo tako opterećujuće, jer sam bila veoma stidljiva. Meni je to bila trauma, kada sam morala da izađem pred veliki broj ljudi, ali šta ću, uvek sam morala da ispoštujem. Htela sam da nastavim školovanje, ali su neki ljudi iz Beograda čuli da neka mala iz Kasidola zna da peva, nisam mogla da ih odibjem! Imala sam lepo odrastanje, imam divnih uspomena i negde sam sigurna da se sve dogodilo onako kako je trebalo.

Predrag Živković Tozovac ATAImages/Antonio Ahel
 

Mirkovićeva je takođe otkrila da je veliku ulogu i zaslugu u njenoj karijeri imao pokojni pevač Predrag Živković Tozovac, koji ju je pri njenom prvom televizijskom nastupu najavio kao "čudo iz Kasidola", što joj je umnogome doprinelo.

- Pokojni Tozovac me je na mom prvom televizijskom gostovanju nazvao "Čudom iz Kasidola". To pojavljivanje u "Folk paradi" je bilo velika stvar u to vreme, pred moj nastup me je Tozovac najavio tako... Možeš da zamisliš osećaj! Tako je sve krenulo - ispričala Dragana u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike