Sve transformacije Dejana Milićevića: Imao je 143 kilograma, plavu kosu i furao skroz drugačiji imidž (FOTO)

16.02.2023

23:31

0

Uz pomoć operacije želuca je smršao 20 kilograma

Sve transformacije Dejana Milićevića: Imao je 143 kilograma, plavu kosu i furao skroz drugačiji imidž (FOTO)
Dejan Milićević - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Poznati fotograf i reditelj spotova Dejan Milićević jedan od onih za koga kažu da je najveća transformacija na javnoj sceni

Naime, on se 30 godina se borio sa viškom kilograma koji su počeli opasno da utiču na njegovo zdravlje. Životne navike nije mogao da promeni, te se zbog čega odlučio na operaciju želuca koja ga, kako kaže,  preporodila. 

Imao je 143 kilograma, a kao posledica viška kilograma bolela su ga kolena i teško je ustajao, probao je sve vrste dijeta, a onda se ispostavilo da je operacija jedino rešenje. 

Za sedam nedelja je smršao 20 kilograma, a posle intervencije je jeo samo supice, vodu i čajeve, a mesec dana kasnije je jeo malo jaču hranu. Ipak njegova kilaža je varirala, u jednom trenutku je skinuo čak 50 kilograma, a zbog neodgovornog ponašanja i ishrane, nabacio je novih pet. 

- Nema kod kog nutricioniste nisam bio. Mislim da sam dao 10 hiljada evra na sve moguće i nemoguće dijete... Sve su imale jo-jo efekat. Već 30 godina muku mučim sa viškom kilograma, odmalena sam bucmast. Bio sam na pragu da zbog debljine dobijem dijabetes tipa dva - ispričao je svojevremeno Milićević. 

Ipak, kada kažemo transfromacija, to ne podrazumeva samo broj kilograma koji je skinuo, već i celokupan fizički izgled. Početkom 2000-ih, kada je izbacio duet sa Jelenom Karleušom, sa kojom i dan-danas ima odličnu saradnju, izgledao je daleko drugačije nego danas. 

 

Osim što je, kako kaže, bio bucmast, on je tada imao kratku kosu, farbao se u plavo, a i bradu je drugačije brijao. 

Danas, ipak preferira da se šiša na nulu, a i brije se drugačije. S godinama su došle i nove bore i drugačiji imidž, a reditelj se trudi da isprati sve trendove i bude jedinstven. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike