„Obuvenu i obučenu su me gurnuli u bazen!" Lepa Brena ovaj doček Nove godine posebno pamti: Bila sam šokirana!

24.12.2023

22:55

0

Za ovo je malo ko dosad znao

„Obuvenu i obučenu su me gurnuli u bazen!" Lepa Brena ovaj doček Nove godine posebno pamti: Bila sam šokirana!
Lepa Brena - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Prisetivši se perioda kada je u ovo doba godine njena kuća na Bežaniji bila puna dece, Lepa Brena ispričala je i kako je jednom prilikom obučena završila u bazenu - baš zahvaljujući njima. 

- Kad vam deca odu iz kuće i, onda živite u tim nekim velikim kućama gde prolazite pored vrata gde su nekad živela vaša deca, to je tužno. Pogotovo ovaj mesec decembar, kada smo mi spremali poklone, gde se kuvalo i spremalo svaki dan, gde je bilo puno snega, gde se kitila kuća... Sada je sve to nekako prazno i ja sam našla utehu u biznisu i koncertima - kazala je ona, pa je nastavila o dočeku kog će uvek rado i da se seća. 

„Bila sam šokirana!"

Lepa Brena, ATAImages/A. H.
 

- Bio je sneg i puno paketića, kao i drugova naše dece. Klinci su rekli da odemo svi na bazen. Mene su tad gurnuli obučenu, sa džemperom i čizmama u vodu, sa svom tom garderobom. U početku sam nekako bila šokirana, jer ja to nikada ne bih uradila, a kad sam posle videla koliko je to njima bilo smešno i koliko im je to pričinilo radosti, rekla sam: „Što da ne?" Nekada čovek sebi treba da da nekako oduška - istakla je s osmehom. 

Zatim, iz svog dugogodišnjeg bračnog iskustva, dala je savet Aleksandri Prijović i Filipu Živojinoviću.

- Za Filipa i Aleksandru imam savet da uopšte ne obraćaju pažnju šta se piše. Veoma je važno da ne poverujete u sve te hvalospeve o sebi. Mi smo zvezde samo nekoliko sati na toj sceni, a taj privatni život treba organizovati da imate jedan divan balans između tog vašeg profesionalnog i vašeg privatnog života - objasnila je Brena, prenosi „Kurir". 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike