Lepa Brena je mnogo puta htela da odustane od pevanja: Muškarcima je lakše, da moram, nikad ne bih ponovo ovo radila! (VIDEO)

13.12.2023

16:40

0

Ona je otkrila čega se odricala i zašto joj je bilo bitno da niko ne upravlja njom

Lepa Brena je mnogo puta htela da odustane od pevanja: Muškarcima je lakše, da moram, nikad ne bih ponovo ovo radila! (VIDEO)
Lepa Brena - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Lepa Brena ne skriva da je decembar mesec kada najviše radi, kao uostalom i njene brojne kolege. 

Kako kaže, mnogo puta je razmišljala o tome da odustane od karijere, a da je neko pita da li bi sve isto uradila kao prvi put, odgovorila bi negativno.

- Radim aktivno 42 godine. U čitavom tom procesu je uvek bilo da svaka nova, mlada, pametna žena koja se pojavi, ili žele da vas stave pod svoje i da neko upravlja vama, to nije menadžer, to je neko ko vas gleda kao zlatnu koku. Ili žele da vas ograniče, da budu destruktivni prema vama - vašoj mladost, lepoti, uspehu. U svim tim situacijama treba biti pametan i ničiji, samo svoji. Ja sam odlučila da budem samo svoja i da napravim ozbiljan tim oko sebe, da vidim šta mogu. Uvek se za mlade i lepe devojke pitaju ko joj je sponzor, ko joj je nešto platio, kupio, a ja sam sve to sama - kaže Brena i nastavlja:

- Sve je teško ako imate zaista dobre rezultate. Uvek treba biti istrajan, uporan... I kada je teško, prosto, čovek se isplače, klekne, plače jedno veče, a već sledeće veče ne možeš više da plačeš zato što moraš da nastaviš dalje, to je život.

Pevačica smatra da je muškarcima mnogo lakše da uspeju, jer se ne suočavaju sa onim što prolaze mnoge žene.

- Mislim da je veoma važno da naučite od tih uspona i padova, kad vas boli grlo, stomak, kada rađate decu... Jer nijedan muškarac ne mora da se odrekne svoje karijere da bi bio devet meseci trudan, tako? Ili taj duševni bol kada rodite dete, pa morate da ga ostavite sa mesec, dva, jer morate da idete da radite. To je sve život. Međutim, ako me pitate da li bih ja sada sve to ponovo uradila, rekla bih nikada više u životu. Rekla bih da bih ja volela da budem muškarac, koji ne mora da se odriče nego samo ideš napred, ideš napred... Prođe jedna devojka, dođe druga. Muškarcima je milion puta lakše. Zato sam uvek na strani pravih muškaraca i pravih žena - istakla je pevačica.

ATAImages/ Antonio Ahel
Lepa Brena na snimanju novogodišnjeg programa

 

Šta je Brena na snimanju novogodišnjeg progama RTS rekla o sinu koji je odlučio da se povuče iz javnosti, o uspehu Aleksandre Prijović, ali i nedavnom skandalu u Hrvatskoj pogledajte u videu ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike