Brena otkrila koje želje ima za narednu godinu i osvrnula se na svoj život: Mnogi misle da je lako, ali ja sam komplikovana

04.12.2023

18:34

1

Pevačica priznaje i da je u poslednje vreme veoma emotivna

Brena otkrila koje želje ima za narednu godinu i osvrnula se na svoj život: Mnogi misle da je lako, ali ja sam komplikovana
Lepa Brena - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Lepa Brena važi za jednu od najvećih zvezda na našim prostorima, a za uspeh je zaslužno to što se uvek trudi da bude inovativna i drugačija. 

Kako kaže, iako njen život možda na prvi pogled izgleda jednostavno i da njoj sve ide od ruke, nije uvek baš tako.

- Možda na prvi pogled izgledam jednostavno, ali za sebe mislim da sam komplikovana zato što sam pre svega veoma disciplinovana. Kod mene postoji ona stara: “Red, rad i disciplina”. Mi profesionalni pevači živimo kao sportisti. Moramo da spavamo na vreme, da budemo u fit formi, ne smemo da se prejedemo da bi oblačili kostime koje nam donesu stilisti, ne smemo da budemo poročni... - rekla je Lepa Brena, pa dodala:

ATAImages/ Antonio Ahel
Lepa Brena

- Ja volim da popijem čašu vina samo kada se družim sa prijateljima koji imaju dobru energiju. Svake godine imam ideje šta treba da radimo, ono što je na dnevnom redu.

Osim poslovnih želja, Brena je otkrila i koja je ta kada je reč o privatnom životu.

- Volela bih da imamo više unučića. Najveća sreća svih nas je kada se igramo sa našim unucima. Osim muških volela bi da dobijemo jednu devojčicu- iskrena je ona.

Prema njenim rečima 2023. joj je bila baš radna.

- Veoma izazovna i kreativna, a isto tako psihofizički naporna - istakla je ona, koja se posvetila i privatnom biznisu.

ATAImages/Miloš Tešić
Lepa Brena

No, kada ima vremena ona voli da obiđe sa prijateljicama pojedine gradove, kako bi se opustila. Tako je posle koncerta u Amsterdamu, ostala nekoliko dana kako bi uživala u čarima ovog grada.

- Amsterdam je veoma interesantan grad i oduvek sam želela da odem tamo u proleće, kada nema puno turista, da prošetam, da uživam u čaši vina, da se vozim po njihovim kanalima. Moj sin Viktor je poveo svoje društvo. Oni su se bolje proveli. Ja sam sa prijateljicama bila dva, tri dana - rekla je ona, pa otkrila da bi ponovo posetila ovaj grad sa sestrom:

- Kada mi dođe sestra iz Kanade otići ću sa njom i četiri, pet prijateljica. Amsterdam je poseban grad gde možete da uživate u prirodi, vinu, prosto u pejzažima. Imate šta da vidite i posetite. A taj koncert u Amsterdamu je bio jedan od posebno emotivnih koncerata, jer je to najlepša sala u kojoj smo pevali. Potrudila sam se da stilista napravi jedan lep kostim za tu priliku. Publika je bila toliko fascinantna - naglasila je Brena.

ATAImages/ Antonio Ahel
Lepa Brena

Brena kaže da priprema i nove pesme u 2024.

- Jednu ili dve pesme... Imam 22 albuma, ne mogu da sve otpevam, tako da o albumu ne razmišljam. Neka pesma koja bi podigla moju energiju i energiju publike - iskrena je ona.

Ona se dotakla i toga da je u poslednje vreme veoma emotivna na koncertima.

- Počela sam da u poslednje vreme puno plačem. Valjda su me savladale emocije zato što sada imam mnogo više vremena da doživim sve to što radim i kako radim. Bez obzira na to što plačem uvek mi bude lepo i fantastično na koncertima - istakla je ona.

Bonus video:

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike