Lepa Brena postavila uslove za koncert u Zagrebu: Evo šta je pevačica zatražila od organizatora

17.12.2023

10:35

0

Želi da uživa u poslu

Lepa Brena postavila uslove za koncert u Zagrebu: Evo šta je pevačica zatražila od organizatora
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Lepa Brena nedavno je zakazala i drugi koncert u Areni u Zagrebu, koji je ubrzo rasprodat, pa se sada očekuje i treći datum. 

Kako je reč o pevačici koja je za vreme Jugoslavije postavljala rekorde po broju koncerata, mnogi su očekivali da će i sada održati koncerte uzastopno. 

- Pevaćemo u zagrebačkoj Areni dokle god ih budemo punili. Naravno, radićemo to sa nekim pauzama. To vreme kada sam postizala rekorde, to je bilo vreme između 1982. i 1990. godine. Imali smo 31 dan uzastopce svaki dan nastup. Zatim pevala sam 17 dana u Sava centru... U ovim godinama smatram da ne treba juriti nikakve rekorde više, niti juriti neke cifre. Hoću lepo da radim, da u tome uživam, da nisam premorena. Možemo raditi eventualno dva koncerta zaredom, a onda sutradan sledi pauza, da se resetujem. Ne mogu ni mlađi oko mene da izdrže taj tempo. Ja sam ozbiljan maratonac, kao što vidite, koliko godina radim... I profesionalac - rekla je Brena nedavno za domaće medije, prenosi Alo. 

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Podstimo, Brena je nedavno doživela neprijatnu situaciju kada se pojavilo mnogo negativnih komentara nakon njenog gostovanja na HRT-u. 

- Bila sam potpuno euforično raspoložena zbog promocije projekta i Aleksandrinog koncerta da mi niko nije rekao da je zabranjeno pričati o mojim proizvodima. Nisam imala nameru da povredim prava za reklamu, namerno. Niko mi to izričito nije ni zabranio. Mogli su da me prekinu u svakom trenutku i ne bih se uvredila. Imali smo sto drugih tema za razgovor - kaže Brena za Informer. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike