Retka fotografija JK i Saše Matića s veselja sa Karićem: Zajedno su otpevali duet koji je dobila kao svadbeni poklon! (FOTO)

25.12.2023

00:20

0

Ovaj prizor ovekovečen je pre oko dve decenije

Retka fotografija JK i Saše Matića s veselja sa Karićem: Zajedno su otpevali duet koji je dobila kao svadbeni poklon! (FOTO)
Jelena Karleuša, Saša Matić - Copyright 24sedam, Goran Sivački/Antonio Ahel, ATA Images

Jelena Karleuša je prvi put „stala na ludi" početkom dvehiljaditih, kada se udala za Bojana Karića, a veliko svadbeno veselje upriličeno je u vili Jelena.  Brojne zvanice svedočile su njihovoj ljubavi, a među njima su bile i brojne Jelenine kolege, kao i Saša Matić sa kojim je prethodno snimila duet „Ne smem da se zaljubim u tebe". 

Nakon završenog posla sa matičarem, žurka je trajala do ranih jutarnjih časova, a Jelena se presvukla u plavu haljinu i zajedno sa Sašom latila mikrofona. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

Inače, Karleuša je jednom prilikom podsetila da je ova pesma bila svadbeni poklon Marine Tucaković i kompozitora Raleta. 

Nedavno, pevačica je u ispovesti komentarisala brak sa Bojanom koji je trajao svega par meseci, a iako je za njega imala samo reči hvale, nije imala za njegove rođake. 

- Bogoljub Karić je bio protiv moje veze sa Bojanom. Čak me je i zabranio na BK TV, iako sam bila njihov ekskluzivac. On je meni i rekao da je protiv naše ljubavi. Lažirao je istraživanja u kojima sam ja posle Madlen Olbrajt najomraženija u Srbiji. On je, naravno, bio najvoljeniji. Objasnio mi je da ja negativno utičem na porodicu Karić. S druge strane, Bojanovi roditelji Sreten i Slavica su mene obožavali. Prozivao je on mene redovno na tim porodičnim ručkovima na kojima je bilo nas 50. Čovek je sedeo na čelu, svi ćute i jedu supu, a Bogoljub se obraća samo meni. Ja sam bilo duboko izdeprimirana. Sudbina će kasnije spojiti Sretena i moju majku u Nemačkoj. Lečili su se od iste bolesti i izgubili živote - rekla je Karleuša za „Informer", pa dodala: 

ATAImages/Antonio Ahel
 

- Moja Divna je imala kancer pluća, ali nikada nije prestajala da puši. Kaže ona meni: "Izađem ti ja ispred da uzmem malo svežeg vazduha i zapalim cigaru i u sledećem momentu čujem 'Divna, šta radiš ti ovde?'. Nastavili su da se druže na klinici. Bojan je svoje isterao i oženio me je, iako se Bogoljub nije pojavio na svadbi. Bogoljub je, sećam se, pozvao i Sretena, kada mu je rekao da radim protiv porodice. Čovek je protiv mene čitavu hajku pokrenuo.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike