Sara Jo okrenula glavu na pitanje o Milici Pavlović: Šok reakcija pevačice kruži mrežama, njen izraz lica sve govori! (VIDEO)

19.12.2023

16:01

0

Očigledno je da animozitet i te kako postoji

Sara Jo okrenula glavu na pitanje o Milici Pavlović: Šok reakcija pevačice kruži mrežama, njen izraz lica sve govori! (VIDEO)
Milica Pavlović i Sara Jo - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Odnos pevačica i koleginica Sare Jo i Milice Pavlović i dalje intrigira javnost, a očigledno da tenzija i dalje postoji. Barem sa jedne strane. 

Naime, Sara Jo se protekle večeri pojavila na promociji albuma pevačice Angelline, a na društvenim mrežama se proširio snimak koji polako, ali sigurno postaje viralan.

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Sara Jo

Saru su upitali da li će se pojaviti na koncertu Milice Pavlović u Areni, koji će biti održan ove subote, a njena reakcija, a posebno facijalne ekspresije, pokazuju da joj nije bilo prijatno što je pitaju za koleginicu.

- Mislim da je večeras Anđelinino veče, tako da treba najviše o njoj da pričamo - rekla je Sara, pa okrenula glavu, a na licu joj se videlo da je bila vidno iznervirana. 

Podsetimo, Sara je pre nekoliko meseci gostovala u emisiji "Amidži šou", kada su je pitali zašto je podržala nove albume Aleksandre Prijović i Tee Tairović, ali ne i Miličin.

- Pre svega, Milica i ja se ne poznajemo. Ja mnogo volim koleginice koje su vredne, koje rade na sebi, koje ulažu, ona je definitivno to. Ali, još više volim koleginice koje sve to rade, a ne žale se i nisu žrtve konstantno, nego samo rade i imaju fokus. Bez preterane drame. Više je to neki moj senzibilitet - rekla je Sara. 

Međutim, Milica ju je kasnije demantovala, rekavši da se one i te kako poznaju, iako nisu bliske.

ATAImages/ A.A.
Milica Pavlović

- Tu vrstu poznanstva, ona me dublje ne poznaje, da se tako izrazim. Ona i ja se i te kako poznajemo, često se sećam i pre par godina smo na aerodromu 'Nikola Tesla' popile jednu lepu kaficu... Bio je njen otac sa njom i lepo smo pričale i o muzici i o svemu što je tada bilo aktuelno. Sa moje strane nema konflikta sa njom - rekla je Pavlovićeva tada.

Zašto kod Sare Jo još uvek postoji očigledan animozitet prema Milici Pavlović, zna samo ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike