Nakon što se tukla sa Indi, Edita sad poručuje: Priželjkujem momka koji je odgajan da poštuje sestru i brata (VIDEO)

23.12.2023

13:57

0

Ovo su joj zamerili tviteraši

Nakon što se tukla sa Indi, Edita sad poručuje: Priželjkujem momka koji je odgajan da poštuje sestru i brata (VIDEO)
Edita Aradinović i Indira Aradinović Indi - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Edita Aradinović je već izvesno vreme bez partnera, a sada je otvoreno govorila o tome kakav treba da bude dečko kog priželjkuje. 

Pevačici je fokus na njegovom ponašanju, ističući da joj je posebno bitno da poštuje porodične odnose. 

- Sve više što sam starija, sve više priželjkujem da se pojavi neki vitez, koji će zajedno sa mnom da gradi život. Vidiš kako je Seka Aleksić bila pametna. Mučila se, glupo zvuči, ali radila je i u nekom trenutku je presekla i rekla:"Ja hoću porodicu. Ne treba mi princ na belom konju, zajedno ćemo da napravimo nešto..." Ja kad kažem vitez, mislim u smislu da je tako odgajan da poštuje i majku i oca, i sestru i brata... Da je tu za tebe, da želi sa tobom sve, da želi da te predstavi i da želi da te podrži. Da se raduje tvojim uspesima i da bude uz tebe. Da bude normalan, dobar i duhovit. Da možemo da se smejemo, da može život da nam bude bajka. I još kad bi bio neki umetnik, ja bih uživala - rekla je medijima Edita. 

 

 

Rečenica u kojoj je pomenula poštovanje prema sestri nije promakla korisnicima društvenih mreža, koji su smatrali da Edita nije kompetentna da govori o tome, s obzirom na njen sukob sa svojom sestrom Indi Aradinović. 

Podsetimo, Edita i Indi su se početkom godine posvađale, što je eskaliralo i fizičkim obračunom, a sve je zabeleženo i objavljeno u medijima, te su mesecima bile glavna tema. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike