Editi Aradinović nepoznati momak prekinuo nastup, pa je uhvatio oko struka: Njena reakcija hit na mrežama! (VIDEO)

13.03.2023

21:06

0

Komentari su se samo nizali

Editi Aradinović nepoznati momak prekinuo nastup, pa je uhvatio oko struka: Njena reakcija hit na mrežama! (VIDEO)
Edita Aradinović - Copyright ATAImages/ A.A.

Edita Aradinović važi za jednu od angažovanijih pevačica mlađe generacije, te nastupa veoma često i sasvim je normalno da ne ide baš sve uvek "kao po loju".

Naime, ovoga puta, na jednom od njenih koncerata, jedan momak odlučio je da ode korak dalje, te se popeo na binu i prišao je pevačici, što njoj očigledno nije smetalo. 

Edita je nastavila da peva, pa je čak uzela njegov telefon, a izvesni muškarac je nastavio da pleše, te ju je čak i zagrlio oko struka.

 

 

Komentari ispod ticali su se pevačicine neposrednosti, a bilo je i onih koji nisu štedeli reči hvale na račun fizičkog izgleda mladog momka. 

Podsetimo, skandalozan odnos poznatih pevačica Indire i Edite Aradinović još jednom je došao u centru pažnje nakon što se u januaru ove godine pojavio snimak na kome se rođene sestre tuku nasred ulice.

ATA Images
Edita Aradinović

Naime, na snimku se vidi kako se Aradinovićeve valjaju po zemlji i svađaju, dok nepoznati momak pokušava da ih razdvaji. U jednom trenutku Edita je povikala "daj mi telefon", da bi isti ubrzo završio bačen par metara dalje.

Folkerke su potom nastavile sa guranjem, čupanjem, kada je u jeku tuče uletela i njihova majka koja je svim snagama pokušavala da smiri situaciju. Edita se zatim uputila ka stanu, a Indi je ušla u automobil.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike