Dženifer Lopez i Ben Aflek imali traume od svoje prve veze: Pevačica otkrila šta im je najteže palo!

21.12.2023

23:33

0

Ona će u svom dokumentarcu otkriti mnoge nepoznate detalje njihove romanse

Dženifer Lopez i Ben Aflek imali traume od svoje prve veze: Pevačica otkrila šta im je najteže palo!
Dženifer Lopez i Ben Aflek - Copyright Profimedia

Dženifer Lopez je nedavno priznala da su njen suprug Ben Aflek i ona imali traume zbog njihove prve veze, koja je bila još 2002. godine. Iako su i tada bili vereni, pevačica je raskinula, a kako sada kaže, trpeli su veliku medijsku pažnju tada.

Džej Lo se trenutno priprema za izlazak njenog novog albuma "This is me... Now" koji je nastavak njenog albuma iz 2002. godine, a pratiće ga i dokumentarni film.

Profimedia
Ben Aflek i Dženifer Lopez

U filmu će prikazati i njenu romansu sa Benom, ali je pevačica istakla da, iako je to želela, pomalo je čini nervoznom što će njihov odnos ponovo staviti u centar pažnje.

- Doduše, mi smo sada stariji. Mudriji smo i znamo šta je istinski važno u životu. Naučili smo i da nije toliko važno šta drugi ljudi misle. Bitno je biti verodostojan sebi - otkrila je pevačica, pa dodala:

- Kao umetnici, moramo slediti svoje srce. Radim nešto za šta možda nisu svi mislili da je dobra ideja, ali ja sam to morala učiniti.

Profimedia
Ben Aflek i Dženifer Lopez

Podsetimo, Džej Lo i Ben su romansu obnovili 2021. godine, a godinu dana kasnije venčali su se u Las Vegasu, a potom napravili i gala svadbu. Iako se često šuška da se svađaju i da im ne cvetaju ruže, oni se trude da svima pokažu da se i te kako vole.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike