Dženifer Lopez i Ben Aflek su se baš opustili u salonu nameštaja: Prilegli na kauč, pali i poljupci! (FOTO)

27.11.2023

11:21

0

Paparaco fotografije para obišle su ceo svet

Dženifer Lopez i Ben Aflek su se baš opustili u salonu nameštaja: Prilegli na kauč, pali i poljupci! (FOTO)
Dženifer Lopez i Ben Aflek - Copyright Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek privlače pažnju kad god se pojave u javnosti, pa je to bio slučaj i kada su otišli u jednu prodavnicu nameštaja. 

A kako i ne bi, kada su jedan od najpopularnijih parova na svetu. Njih dvoje uživaju da rade stvari koje svi normalni ljudi i parovi rade, pa su tako otišli u salon nameštaja kako bi birali ono što im treba.

U jednom trenutku su rešili da predahnu, pa su legli na jedan kauč, gde su razgovarali, a tom prilikom pali su i poljupci. 

Dženifer je bila u opuštenom izdanju, potpuno drugačije od onoga kako smo navikli da je viđamo na sceni. Ona je nosila rolku, a preko nje je nosila veliki sako, dok je dole imala široke pantalone. Kosu je vezala u punđu, a interesantno je i to što šminku nije nosila.

Ben je, takođe, bio u "kežual" izdanju, a njegov izbor su bile farmerke, sportske patike, zanimljivi džemper preko kog je nosio zimsku jaknu. 

Profimedia
Dženifer Lopez i Ben Aflek

U prilog tome da vole da rade stvari kao i drugi parovi, Džen i Ben su nedavno uhvaćeni ispred jednog restorana brze hrane, a koliko su bili gladni pokazali su time što su odmah u kolima navalili na pljeskavicu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike