Dženifer Lopez i Ben Aflek napravili ludu novogodišnju žurku: Poznata imena pevala božićne pesme do ranih jutarnjih sati

18.12.2023

23:20

0

Ovo je drugi put da poznati par organizuje ovakvu zabavu

Dženifer Lopez i Ben Aflek napravili ludu novogodišnju žurku: Poznata imena pevala božićne pesme do ranih jutarnjih sati
Ben Aflek i Dženifer Lopez - Copyright Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek ponovo su okupili svoju porodicu, prijatelje ali i poznate holivudske face na novogodišnjoj žurki u njihovom domu.

Zabava je održana protekle subote u njihovom domu u Los Anđelesu, a među zvanicama su se našli Margo Robi, Majkl B. Džordan, Dženifer Luis i drugi.

Profimedia
Dženifer Lopez i Ben Aflek

- Priredili su zaista zabavnu žurku. Svi su pevali božićne pesme do kasno u noć, a Dženifer je sve predvodila. Oboje su bili posvećeni svojim zvanicama i baš su bili dobro raspoloženi - rekao je izvor za “People”.

Dženifer je nosila crvenu, dugu haljinu na početku večeri, a onda se presvukla u plavu haljinu sa šljokicama.

Kako je dalje izvor naveo, kuća je bila predivno dekorisana, a velika jelka našla se na samom ulazu. Posebno dobro su se zabavila deca, Ema i Maks koje je Dženifer dobila sa Markom Antonijem, kao i Vajolet, Benova ćerka koju je dobio sa glumicom Dženifer Garner.

Profimedia
Dženifer Lopez i Ben Aflek

Ovo je, inače, drugi put da poznati par organizuje ovakvu žurku. Prošle godine su se na listi zvanica našli Bili Ajliš, Kim Kardašijan, Dodža Ket i drugi, a i Ben i Džej Lo su se latili mikrofona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike