Majka Sanje Vučić još nije upoznala pevačicinog dečka: Kaže mi - dok se ne udaš, ja ću da budem na distanci!

20.12.2023

22:55

0

Mevlinda i ona su, inače, veoma bliske

Majka Sanje Vučić još nije upoznala pevačicinog dečka: Kaže mi - dok se ne udaš, ja ću da budem na distanci!
Sanja Vučić - Copyright ATAImagesMateja Stanisavljević

Sanja Vučić, gostujući u jednoj emisiji, istakla je kako njena majka Mevlinda, iako su izuzetno bliske, nikada nije volela da upoznaje njene momke. Takav je slučaj i sada, što je brojne pevačicine fanove prilično iznenadilo, uzimajući u obzir i to u koliko je lepoj i stabilnoj vezi.

- Moja mama je inače osoba koja ne voli previše da se intimizira sa mojim partnerima, kaže: „Dok se ne udaš, ja ću da budem na distanci", tako da je retko kog mog partnera upoznala i zapravo bila bliska (s njim). Ja sam sa druge strane drugačija i uvek sam sa roditeljima svojih partnera bila bliža nego sa partnerom, više sam njih volela. Umiljata sam jako i nemoguće je da me ne prihvate. Budem pristojna i taj odnos se i desi. Mama je vrlo radikalna, ona poštuje svakog mog partnera i daleko od toga da ona ne želi, nego prosto, ona je takva, malo je i zatvorena, ima svoj neki mir koji ne remeti novim poznanstvima - objasnila je Sanja u emisiji „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović", te je s osmehom progovorila i o Nenadu, s kojim i te kako uživa iako o njemu javno i ne priča mnogo.

 

 

- Nenad postoji, to je moj sadašnji partner. Već neko vreme smo zajedno i trudimo se da zajedno odrastamo, kako naša veza ima progres, da tako i mi sazrevamo - istakla je ona, pa je na pitanje da li razmišlja o venčanju ili roditeljstvu, odgovorila:

„Osećam da mi nije vreme!"

 

 

- Najidealnije zvuči to „neka ide sponatno pa ćemo videti", ali ja sam tradicionalana osoba, volela bih da imam i venčanje i svadbu i naravno planiram i želim da se ostvarim kao majka, ali i dalje nekako u sebi osećam da mi nije vreme. Ne znam to da vam objasnim, ali osećam se baš kao dete, kao mlad duh, kao da se ne bih snašla. Opet, slušala sam priče i žene su mi rekle kada se bude desilo, upaliće ti se ta lampica. Sada sam fokusirana na karijeru i volela bih da sebe izgradim u tom smislu i onda kada i sama finansijski stanem na noge da budu dovoljno čvrste i kada, uslovno rečeno, budem mogla i sama da podižem dete, nikada se ne zna šta nosi dan šta nosi noć i meni je majka govorila: „Osoba za koju se udaš može ti biti najveći neprijatelj i onda kada imaš gde da odeš sa svojom decom bez da zavisiš od bilo koga ili da se bojiš bilo čega, tada znaš da si uspela". I to je meni jako važno, da se ja obezbedim, da imam i krov nad glavom i određeni stečeni kapital i finansijsku bezbednost i onda posle prosto mogu da kažem da sam spremna.

Kada je zaista bila dete, s druge strane, Sanja je bila gojazna, zbog čega priznaje da i dan-danas vuče traume.

- Kada se osvrnem na sve to i kada se prisetim svih tih stvari možda bi mi sada delovalo da to nije bilo toliko strašno koliko mi je možda tada delovalo... Bolelo me jeste u tim danima osnovne škole, ali ja sam sa tim ljudima i mojim drugarima komunicirala i tokom srednje škole i nekako, ja sam osoba koja zaboravlja sve što je neprijatno i ne volim da se dešavaju neprijatne situacije između mene i mojih vršnjaka, ali me te traume nekako prate i dan-danas, kada se radi o kilaži i tim stvarima, to ume da me zaboli.

Danas, Vučićeva i te kako vodi računa o svom izgledu, ali najviše zbog štitne žlezde sa kojom ima problema.

 

 

Rođena je u Kruševcu, gradu u kom je provela najbezbrižniji deo svog života i koji joj je i dalje u srcu. O njenim uspesima i tamo se pričaju priče, dosta se o njoj zna, ali ono što nikada nije spominjala je - odnos njenjih roditelja.

 

 

 - Zapravo, roditelji nikada nisu bili razvedeni. Nikada ovo nisam pričala. Moj otac je godinama živeo u Austriji, nisu bili razvedeni, ali nisu živeli zajedno. Otac dolazio veoma često. Nažalost, otac mi je preminuo pre par godina. Iskreno, ne volim da pričam o privatnom životu, posebno o tom delu, ali prosto da ne bude zabune, roditelji mi nisu bili razvedeni - naglasila je ona u pomenutoj emisiji.

Za majku, kao i obično, nije krila koliko je vezana.

„Bila mi je i otac i majka!"

- Jako sam vezana za mamu, a nikada naš odnos nije bio drugarski. Moja majka je meni uvek bila majka, nikada drugarica, ona je meni bila prijatelj u smislu da smo imale vrlo otvorene razgovore i o mojim stahovim i o mojim željama i greškama. Bila je jako stroga, na čemu sam joj jako zahvalna, jer sam ja kao mala bila kao glina, trebalo je da se modelira. Ona je zahtevala neke stvari od mene, morala sam da idem na engleski, u smislu „zahvaljivaćeš mi se jednog dana". Mama je bila i otac i majka u dosta navrata. Bila mi je jako velika zaštita ali čini mi se da ja nisam moga da spoznam ulogu majke i ulogu žene kao krhkog identiteta. Prosto meni nije bilo moguće da se moja majka zaplače, jer ako se moja majka zaplače onda nešto ozbiljno nije u redu. Zaplakala se kada je bila emisija „Sve za ljubav" i majka i ćerka su se susrele posle nekoliko godina. Kada sam je videla da plače ja nisam mogla da verujem. Vrlo retko je viđam da plače i dan-danas ona je, možda bi svako za svoju majku rekao nešto slično ali ja zaista nisam videla snažniju osobu od te žene - ispričala je, pa dodala:

 

 

- Neke paradigme tog ponašanja sam ja pokupila za sebe, a nemam suštinski tu snagu u sebi da mogu da se nosim sa takvom jednom energijom. Ona je uvek stajala za pravdu i pred muškarcima od dva metra i 150 kilograma. U to vreme devedesetih, dvehiljaditih, kada je ona pevala, prosto nije bilo sile da nju spreči i pred tim muškarcima koji su bili i naoružani možda, ali pred nabojem te energije nije mogao niko da se suprotstavi njoj. Vidim kako godine prolaze i kako je starija vidim da je malo mirnija. I danas gajim starhopoštovanje, bilo bi mi strašno da je razočaram u bilo kom segmentu mog života

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike