Sanja Vučić iskeširala 270.000 evra za stan na Vračaru: Dve spavaće sobe, kupatila, ogromna terasa... Deliće sa njim? Ovo su detalji plana!

17.07.2023

11:05

0

U septembru bi trebalo da se presele u čist luksuz

Sanja Vučić iskeširala 270.000 evra za stan na Vračaru: Dve spavaće sobe, kupatila, ogromna terasa... Deliće sa njim? Ovo su detalji plana!
Sanja Vučić - Copyright ATAImages/Marija Mlađen

Sanja Vučić, koja je dugo živela kao podstanar, nedavno je navodno pazarila nekretninu od 270.000 evra na Vračaru gde sada, prema daljim napisima domaćih medija, do septembra planira da se preseli s izabranikom Nenadom Cicmilom.

Dok ona ispunjava svoje poslovne obaveze, on je taj koji nadgleda radove. I samo na uređenje novog životnog prostora, pevačica je dosta iskeširala.  

Obezbedila je sebi krov nad glavom

- Sanja je za stan štedela godinama. Još dok je bila u popularnoj ženskoj grupi ostavljala je novac sa strane kako bi jednog dana sebi obezbedila krov nad glavom. Otkada se iz Kruševca preselila u Beograd ona je bila podstanar. Prijatelj joj je pomogao da kupi stan u izgradnji. Za kvadrat je izdvojila 3.000 evra, a pošto stan ima 90 kvadrata iskeširala je 270.000 evra - objašnjava insajder za „Informer", pa nastavlja:

- Stan ima dnevnu i dve spavaće sobe, kuhinju sa trpezarijom, dva kupatila i ogromnu terasu. Jednu spavaću će verovatno da pretvori u radnu sobu, u kojoj će da piše muziku. Zgrada ima portira i kamere, ali i privatan parking za stanare.

Majka joj, takođe, dosta pomaže oko luksuznog stana.

- Osim vrtoglave cifre koju je dala za svoj budući dom, Sanja je angažovala i arhitektu da joj pomogne oko njegovog uredenja. Poručila je i nameštaj po meri koji se uveliko radi. U svemu joj pomaže i mama, koja na terasi sadi cveće, postavlja lampe, ljuljaške... Viđam je svakog dana kako briše prozore i svojoj mezimici ispunjava sve želje - naglašava izvor.

Sanja Vučić, 24sedam/Nenad Vujanović
 

Sanja trenutno s dečkom boravi na relaciji Novi Sad - Beograd.

- Sanja bi trebalo da se useli u septembru, a dotad će živeti kod njega u Novom Sadu. Razgovaraju i o tome da Nenad pređe kod nje i da nastave zajednički život u Beogradu, ali još nisu doneli definitivnu odluku. Neko vreme će verovatno biti na relaciji Beograd - Novi Sad, zbog posla - zaključuje on za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike