„Bože zdravlja, Ilijan sledeće godine da nam se pridruži..." Ceca usred proslave Nikoljdana otkrila i kakav je Veljko domaćin! (VIDEO)

19.12.2023

22:25

0

Ražnatović je uredno sve dočekao i ugostio u porodičnoj vili

„Bože zdravlja, Ilijan sledeće godine da nam se pridruži..." Ceca usred proslave Nikoljdana otkrila i kakav je Veljko domaćin! (VIDEO)
Ceca Ražnatović - Copyright Printscreen 24sedam TV

Ceca Ražnatović večeras sa najmilijima obeležava Svetog Nikolu. Ćerka Anastasija doputovala joj je sama iz Sevilje ovim povodom, dok njen suprug Nemanja Gudelj zbog posla nije bio slobodan da im se pridruži.

Kako je istakla pred okupljenim medijima, on im svima nedostaje, a sa druge strane, posebno se raduju tome što će iduće godine na slavi biti još Ražnatovića - snaja Bogdana podariće joj, naime, još jednog unuka, Ilijana.

- Bože zdravlja, Ilijan će sledeće godine da bude sa nama. I Anastasija je ovde, da, presrećna sam. Žao mi je što Nemanja nije mogao da dođe, on večeras ima utakmicu. I njemu je žao. Anastasija nam u poslednje vreme fali, jer je preko, ona kaže da joj ja nedostajem najviše... (smeh) Ovih dana imamo mnogo proslava, praznika, lepo je - pričala je Ceca, koja je potom bila prilično zatečena kada su usledila pitanja o Veljkovom preuzimanju porodične slave.

„To je prirodno!"

Veljko Ražnatović, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Samo meni postavljate pitanja o nasledstvima, preuzimanjima... (smeh) Pa slavi dečko! Šta znači to, da se ja penzionišem, sedim u nekom ćošku, a Veljko preuzima, ne razumem... ? Veljko je sad domaćin slave. To je prirodno, muška je glava, njegova je slava. Dočekuje goste - nabrajala je ona, a onda je ispričala i da li im mali Željko pomaže u pripremama.

Dečak je, inače, takođe svakog gosta pozdravio, pa i zagrlio.

- Jeste, maniri se uče... On više smeta, umesto što pomaže i sve bi da proba - istakla je ona kroz smeh, a kako je još tekao razgovor s pevačicom pogledajte na snimku koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike