Anastasija stigla iz Sevilje na slavu kod majke Cece: Svi Ražnatovići na okupu, a evo šta je ona prvo uradila! (FOTO)

19.12.2023

16:45

0

Pevačica je doputovala, čini se, bez svog supruga Nemanje Gudelja

Anastasija stigla iz Sevilje na slavu kod majke Cece: Svi Ražnatovići na okupu, a evo šta je ona prvo uradila! (FOTO)
Ceca Ražnatović i Anastasija Gudelj - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Ceca Ražnatović i njena porodica danas proslavljaju krsnu slavu, Svetog Nikolu. Kao i prethodnih godina, ona će i ove večeri okupiti familiju i prijatelje, a nema sumnje da će slavlje trajati do duboko u noć. Ono zbog čega je pevačica sigurno najsrećnija jeste to što je njena ćerka Anastasija doputovala iz Sevilje kako bi bila sa porodicom na ovaj praznik.

Mlada pevačica je, naime, objavila nekoliko storija na svom nalogu na Instagramu, pa smo tako videli da je prvo bila kod šminkerke, kako bi se doterala za slavlje. Potom je postavila i stori iz njenog doma, gde se mogu videti već prepoznatljivi detalji.

Kao što je poznato, Anastasija u Sevilji živi već neko vreme sa svojim suprugom, fudbalerom Nemanjom Gudeljem. On, zbog poslovnih obaveza, nije doputovao sa njom. 

Podsetimo, Ceca je nedavno govorila o Anastasiji, tačnije njenoj karijeri, te istakla da njena ćerka od pevanja nije odustala.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ceca Ražnatović i Anastasija Gudelj

- Nije stala, ona ima sad druge prioritete. Želela bi da pravi porodicu i u tome je apsolutno podržavam. Ja sam u jeku svoje karijere stvarala svoju porodicu i ništa mi nije smetalo, nigde nisam žurila i ništa mi nije pobeglo. Ima tri, četiri pesme koje je snimila i koje stoje, čekaju na red - poručila je Ražnatovićka kroz osmeh.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike