Stan Bilje Krstić na Slaviji sa pogledom na Hram Svetog Save! Moderno opremljen, pun cveća: Ovde gledam u najlepše zalaske sunca (FOTO)

20.12.2023

08:30

1

Ušuškan u pravu oazu u skladu sa ambijentom starog Beograda

Stan Bilje Krstić na Slaviji sa pogledom na Hram Svetog Save! Moderno opremljen, pun cveća: Ovde gledam u najlepše zalaske sunca (FOTO)
Bilja Krstić - Copyright Facebook printscreen/ Bilja Krstic

Bilja Krstić, legendarna pevačica etno i pop muzike, često putuje i nastupa, a svoj mir nalazi u svom moderno uređenom domu, na šestom spratu u zgradi na Slaviji. 

Pevačica se u Beograd doselila davne 1975. godine, a svoj kraj u kom živi najviše voli.

- Kada neko pomene Beograd, ja prvo pomislim na sigurnost koju mi on pruža, dom, toplinu i belinu - rekla je pevačica jednom prilikom za 24sedam, pa dodala:

- Živim na Slaviji, na šestom spratu, i moj prozor s jedne strane direktno gleda na fontanu, a sa druge na Hram Svetog Save, i upravo je to za mene najlepši zalazak sunca koji sam gledala u ovom gradu.

Centralni deo u njenom stanu, čini se, zauzima kuhinja, a pevačica obožava da kuva. Praktična i moderno uređena u sebi ima i mnogo uspomena, s obzirom na to da se na njenom frižideru nalaze brojni magneti sa putovanja i mesta koje je posetila. 

Veliki prozor pruža dovoljno prirodne svetlosti, a na šanku se nalaze starinska džezva i fildžani. 

U svim prostorijama, kako se može videti na fotografijama, dominira bela boja, a stan odiše toplinom. Tu su i razne slike na zidovima, antikviteti komadi nameštaja u bež nijansi i puno sveća gde god da se okrenete. 

Marija Mladjen/ATAImages
Bilja Krstić

Takva je situacija i na terasi, gde je Bilja napravila zelenu oazu sa zanimljivim detaljima, poput patuljka. 

- Sve volim u Beogradu, ali najviše kraj gde živim, Slaviju. Tu blizu su mi Fakultet muzičkih umetnosti, Jugoslovensko dramsko pozorište, Radio Beograd, sve mi je nekako tu. Imam divne prijatelje i komšiluk - ispričala je Bilja Krstić za naš portal.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike