"Teško mi je da napišem ove reči": Tuga u domu Gorana Bregovića (FOTO)

19.12.2023

14:13

0

Ćerka Una podelila emotivnu poruku

"Teško mi je da napišem ove reči": Tuga u domu Gorana Bregovića (FOTO)
Copyright ATAImages/ A.A.

Una Bregović, ćerka Gorana Bregovića, frontmena grupe "Bijelo dugme" saopštila je da je preminula njena baka Bahria Sosić Sudžuka. Reč je o majci Goranove supruge Dženane za koju su bile vezane njihove naslednice, a u prilog tome govori Unina emotivna poruka. 

- Ove nedelje, 17. decembra, izgubila sam jednu od meni najdražih duša. Moja najbolja drugarica, moj najveći izvor inspiracije, moja lepa baka, dala je svetu svoj poslednji otkucaj srca. Iza sebe je ostavila tako zaglušujući odjek tišine, da mi je danas teško da napišem ove reči - napisala je ona.

 

 

- Zahvaljujem ti se Bahria Sosić Sudžuka što si mi prenela tvoj humor i harizmu, tvoju strast prema modi i umetnosti, tvoju detinjastu i velikodušnu dušu prema drugima. Neka te Bog blagoslovi smiluje i neka ti otvori vrata anđela. Što se mene tiče, zaklinjem se da ću nastaviti da te činim ponosnom na smrtnoj planeti. Volim te i uvek ću te voleti kraljice moja, Una, nanina Vila - dodala je Una.

Podsetimo, Bregovićeva supruga Dženana nikada nije želela da se eksponira u medijima, a muzičar je jednom prilikom kratko progovorio o njoj. 

- Treba se ženiti. Morate imati nekoga u životu da napravi ravnotežu, da vam život ne pretegne u jednu stranu. Brak i porodica tome služe - rekao je za Blic. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike