Znakovi Marije Šerifović koje niko nije primetio: Društvene mreže se usijale nakon što je dobila sina, svi komentarišu ovo!

16.12.2023

17:30

0

Smatraju da je pevačica na indirektan način pokazala svima šta je čeka

Znakovi Marije Šerifović koje niko nije primetio: Društvene mreže se usijale nakon što je dobila sina, svi komentarišu ovo!
Marija Šerifović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Marija Šerifović je, uz pomoć surogat majke, dobila sina kome je dala ime Mario. 

Otkako se saznalo da se pevačica ostvarila u ovoj, po mnogima najlepšoj ulozi, ne prestaje da se priča o tome, a na društvenim mrežama su se povele polemike o tome da je pevačica nagoveštavala da je čeka nešto veoma lepo.

Antonio Ahel/ATAImages
Marija Šerifović

Tako su sada mnogi komentarisali da ima simbolike u tome što je svoj album, koji je nedavno objavila, nazvala "Dolazi ljubav". Pevačica je objavu, kojom je svima saopštila da je dobila sina, započela rečima "Došla je ljubav". 

Takođe, Marija je u novembru proslavila rođendan, a tada je u objavi, između ostalog, napisala "Znam da me najbolje i najlepše tek čeka". To sada, očekivano, mnogi komentarišu kao znak.

Podsetimo, pevačicin sin došao je na svet 2. decembra, a ona je njegovo rođenje, ali i ceo proces, skrivala od javnosti sve do sada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike