Ovo je bio trenutak kada je Mirko Kodić saznao za smrt sina: Počeo sam da ga ljubim i vikao "ustani"!

17.12.2023

18:04

0

Tragični momenat neće nikad prihvatiti

Ovo je bio trenutak kada je Mirko Kodić saznao za smrt sina: Počeo sam da ga ljubim i vikao "ustani"!
Mirko Kodić na sahrani sina - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Mirko Kodić ispričao je momenat kada je saznao za tragediju sina Aleksandra, koji je preminuo iznenada u 33. godini. U svojoj ispovesti on je opisao osim trenutka najveće boli i momenat kada je zazvonio telefon.

- Ujutru je došao moj drug da mi pomogne da neke cigle pomerim. Mi smo to slagali kada je zazvonio telefon. Čuo sam njegovog kuma Matiju koji je tražio Silviju, moju sadašnju ženu... Dao sam mu Silviju koja nije želela da mi objasni šta je saznala. ''Moramo da krenemo na Karaburmu, nešto nije dobro''. Tako mi je rekla. Ja sam je pitao u autu šta je bilo, ali mi ništa nije rekla - prisetio se harmonikaš, a zatim ispričao šta se dalje dešavalo.

Ušao sam u sobu, on je ležao

ATAImages/ Antonio Ahel
Roditelji Aleksandra Kodića, Jasna i Mirko

 

- Ušao sam na vrata kod bivše supruge Jasne. Ušao sam u sobu, on je samo ležao. Nikad neću reći da je mrtav... On je za mene uvek živ, i neću da se pomirim sa tim... Počeo sam da ga ljubim, bio je 'ladan kao stena... Ljubio sam mu obraze, noge, ruke... i rekao ''Aleksandre ajde ustani, nemoj da se šališ''... Nakon toga sam samo izašao iz sobe i tek tada shvatio šta se desilo. Tada je nastala tuga pregolema - govorio je Kodić o najvećoj životnoj tragediji koja se desila 28. oktobra.

Ne mogu da se pomirim...

Printscreen/Facebook
Aleksandar Kodić

- Ja još nisam shvatio da ga nema... Mi uveče pričamo... zapalim cigretu za njega i za mene, ujutru kuvam kafu za njega i mene... Imam jednu fotografiju njega u kući na kojoj ima polu osmeh, pa ga pitam ''Što se tako smeškaš, a ja ovako razvaljen od života?'' Taj njegov poluosmeh mi daje snagu da ja brinem za svoju porodicu sada! Mi smo izgubili princa iz naše kuće, da nastavim dalje moram, ali ne mogu da se pomirim - kaže Mirko za Premijeru - Vikend specijal, pa dodaje:

- Svašta su pisali! Neki da je imao bolove u stomaku, neki da se žalio na umor! Ma, ništa od toga nije bilo! Nikada nije bio bolestan, možda neka prehlada, ali ništa ozbiljno! U nalazu Hitne pomoći piše da je samo prestalo srce da kuca i to je to.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike