"Karte su zaista preskupe": Vesna Dedić se rasplakala zbog ćerke koju viđa samo nekoliko puta godišnje

17.12.2023

23:44

0

Rasplakao ju je glumac

"Karte su zaista preskupe": Vesna Dedić se rasplakala zbog ćerke koju viđa samo nekoliko puta godišnje
vesna_dedic_13062022_0076 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Poznata književnica i voditeljka Vesna Dedić teško podnosi razdvojenost od ćerke Lenke, koja već duže vreme živi u Americi. 

Iako izbegava da govori o naslednici, nedavno gostovanje Ivana Bosiljčića u njenoj emisiji ju je ganulo. 

- Ivan Bosiljčić je bio prošle nedelje u emisiji „Balkanskom ulicom“. Uspeo je da me rasplače, ali sam ja to sakrila od gledalaca. On je nešto pričao o onima koji su u inostranatvu, i zna da je moja Lenka u Americi, onda kada je nabrajao neke ljude i profesije u jednom momentu je rekao „nadam se da si mogla ovo nabrajanje da izdržiš“ i ja sam se tu rasplakala, ali u montaži sam stavila pesmu „Suncokret“ od Jelene Tomašević tako da niste mogli da vidite mene kako plačem – ispričala je Vesna. 

24sedam/ M.G.
 

Kako tvrdi, postoje brojni razlozi zbog kojih se viđaju svega nekoliko puta godišnje.

- Svi koji imaju decu u inostranstvu, decu na doktoratima, prosto znaju da su njihove obaveze od jutra do večeri. Sa druge strane Amerika je daleko, sa treće strane te karte su zaista preskupe, s četvrte strane ja još uvek radim. Tako da mislim kada budem u penziji tada ću ići u Kaliforniju češće, sada se nažalost viđamo tri do četiri puta godišnje. Ja se spremam za njen rođendan u janauaru da idem da izljubim dete za 23. rođendan.

Ona se osvrnula i na početak svoje karijere, te istakla da joj je veliku podršku pružio Bane Vukašinović. 

ATAImages/ A.A.
 

- Bane Vukašinović je bio velika zvezda Beogradskog programa, i to je vreme kada sam ja došla na televiziju Beograd, kada su Beogradske hronike i jutarnje programe vodili Mira Adanja Poalak, Bane Vukašinović, Žika Nikolić, Joca Pavliček, Vlada Palikuća, i tako dalje… Ja sam bila jedna od nekoliko stotina dvadesetogodišnjakinja koja je tu pokušavala da napravi neku priču, zavoli novinarstvo i tako dalje... – ispričala je Vesna, pa dodala:

- Mnogo sam se trudila, mnogo sam radila. To je bilo jedno potpuno drugačije vreme. Vreme kada se podrazumevalo da moraš mnogo da učiš, mene nikad niko od njih nije pohvalio, ali je dovoljno bilo što su mi davali poverenje, i što sam ostala tamo i što sam svakog dana imala nove zadatke, i meni je to prosto bilo dovoljno. Nisam pitala čak ni za paltu, primala sam koliko su me plaćali i dugo sam ja čuvala u sebi taj početnički duh, maltene još uvek ga imam – dodala je Vesna za Grand.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike