Novogodišnji stajling Cece Ražnatović ostavlja bez daha! Ove dve skupocene kombinacije će promeniti (FOTO)

16.12.2023

08:45

0

Kao sa modne piste

Novogodišnji stajling Cece Ražnatović ostavlja bez daha! Ove dve skupocene kombinacije će promeniti (FOTO)
Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/ Nikola Ristic

Ceca Ražnatović pevaće za doček 2024. na Zlatiboru, a pojaviće se i na malim ekranima u novogodišnjem programu RTS-a, gde će zablistati u punom sjaju.

Visoka moda

Kao što je poznato, pevačica je već odradila snimanje za 31. decembar, a pripremila je dva stajlinga za publiku. Ražnatovićeva je u studio u Košutnjaku stigla u fantastičnom italijanskom elegantnom odelu, plavičasto-sive boje, koje na zvaničnoj internet stranici brenda košta čak 3.700 evra. Reč je, inače, o kreaciji sa Nedelje mode u Milanu početkom godine.

Vatrena ulazi u 2024.

Za drugu, još elegantniju i više se*si varijantu, pevačica se odlučila za domaći dizajn. Ipak, iako bi mnogi pomislili da Ceca svaki put neki komad plati po više hiljada evra, za ovu vatrenu i pravu novogodišnju kreaciju je dala "samo" 71.000 dinara.

- Haljina je iz najnovije kolekcije i Ceca je prva koja je ima. Pravljena je za nju - rekla je kratko kreatorka Jovana Petković.

Kako možete videti u galeriji u okviru teksta, haljina je na jedno rame, a ima dubok šlic. Ona je na snimanje povela i svog ličnog frizera Stevana Radivojevića, koji joj je uz ovu haljinu napravio visoku punđu uz puštene šiške.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike