Šok priznanje Dženifer Garner: Glumica je na Met Galu otišla jednom i više nikad! (FOTO)

15.12.2023

07:45

0

Od 2007. godine, njena noga ovim povodom u Metropolitenski muzej umetnosti nije kročila

Šok priznanje Dženifer Garner: Glumica je na Met Galu otišla jednom i više nikad! (FOTO)
Dženifer Garner - Copyright Profimedia

Iako je jedna od najpoznatijih stranih glumica, Dženifer Garner punih 16 godina - izostaje sa Met Gale.

Sada već prilično davne 2007, inače, Dženifer je prošetala čuvenim stepenicama u divnoj, crvenoj haljini otkrivenih ruku i ramena kuće „Valentino". Tema večeri tada je bila „Poiret: King of Fashion" i njom je odata počast pokojnom dizajneru Polu Poareu poznatom po značajnoj modernizaciji ženskog stila.

- Na Met sam otišla bukvalno jednom - iznenadila je bila Garnerova, prisećajući se tog događaja u razgovoru s „Vogom", u okviru serijala „Beauty Secrets".

- Mene je to sve malo i uplašilo, pa se nisam vraćala - dodala je potom, iako svoje prvo i jedino pojavljivanje tamo nosi u lepom sećanju.

- Nosila sam magičnu haljinu, otišli smo zajedno (Valentino Garavani i ja) i to je bilo baš posebno - zaključila je ona.

Dženifer Garner nije i jedina poznata ličnost koja se ne pojavljuje na Met Gali. Demi Lovato, Zejn Malik, oboje su se pojavili samo 2016, govoreći potom kako to ne bi ponavljali. Demi je, podsetimo, sa crvenog tepiha otišla pravo na sastanak Anonimnih alkoholičara.

 

 

- Toliko mi je bilo neprijatno, da sam poželela piće. Međutim, presvukla sam se i sa sve dijamantima koji koštaju milione otišla na sastanak (oko 10 noću). I više sam mogla da se poistovetim s beskućnicima nego s ljudima odande, folirantima što pu*e modnoj industriji - odbrusila je onda bila za „Billboard", između ostalog.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike