Rita Ora prava neznalica i provokatorka! Lažima o Kosovu se ponovo dodvorava Albaniji nakon što je ponela srpsku zastavu!

14.12.2023

11:47

0

Ima li kraja njenoj bestidnosti?!

Rita Ora prava neznalica i provokatorka! Lažima o Kosovu se ponovo dodvorava Albaniji nakon što je ponela srpsku zastavu!
Copyright Profimedia

Rita Ora često dobija negativnu pažnju, uglavnom srpske javnosti zbog izjava o Albaniji i Kosovu, a sada je prevršila svaku meru.

Naime, pevačica albanskog porekla je u američkom podkastu "Dear Media" govorila o tome kako je Kosovo ranije bilo deo Albanije, pa je jasno da direktno provocira Srbiju, a dodvorava se Albaniji.

 

 

- Rođena sam na Kosovu. U Albaniji, dobro, sada je to Kosovo, ali je bilo deo Albanije. Potom sam se preselila u London kada sam imala godinu dana... - šokirala je Rita.

Profimedia
Rita Ora

 

Očekivano, korisnici društvenih mreža su ovu izjavu dočekali na nož, pa nimalo nisu štedeli Oru.

"Kosovo nikad nije bilo deo Albanije, lupaš gluposti", "Pre nego što počneš da širiš odvratnu propagandu, pročitaj nešto iz istorije, molim te", glase neki komentari ispod objava.

Profimedia/Pixabay/Ilustracija
Rita Ora

 

Mahala srpskom zastavom na koncertu

Inače, ovo je njen prvi intervju nakon što je ponela srpsku zastavu na koncertu u Budimpešti. Kasnije je tvrdila da je mislila da je reč o mađarskoj zastavi, koje nisu slične, a zbog tog događaja njena majka je poludela

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike