Albanci kipte od besa! Rita Ora podigla srpsku zastavu na koncertu, stižu joj pretnje ubistvom (VIDEO)

27.08.2023

13:26

1

Reakcija pevačice se nije dopala Albancima kojima je Rita danas u medijima tema broj jedan

Albanci kipte od besa! Rita Ora podigla srpsku zastavu na koncertu, stižu joj pretnje ubistvom (VIDEO)
Copyright Printscreen/profimedia

Albanska pevačica iz Velike Britanije, Rita Ora, nastupala je u subotu uveče u Mađarskoj na Omladinskom festivalu u Segedinu gde je pevalo nekoliko svetski poznatih zvezda. Kako se vidi na snimku koji 24sedam ekskluzivno objavljuje, dok je trajao njen nastup neko iz publike joj je dodao srpsku zastavu koju je Rita rado prihvatila i ogrnula se istom. 

Naravno, ova reakcija se nije dopala Albancima kojima je Rita danas u medijima tema broj jedan zbog navodnog skandala. 

Printscreen Youtube/ Eurovision Song Contest
Rita Ora

 

Ovaj gest pevačice izazvao je i burne reakcije na društvenim mrežama, gde su se nizali komentari u kojima su Riti Ori upućivane razne uvrede i pretnje ubistvom.

- Ona je izdajnik i treba joj zabraniti da više ikada dođe na Kosovo - piše u jednom komentaru na albanskom jeziku, dok se u drugom navodi:

- Naši junaci iz OVK su znali šta se sa ovakvima radi.

Podsetimo, 10. jula 2015. godine tadašnja predsednica samoproglašenog Kosova, Atifete Jahjaga, imenovala je Oru za počasnog ambasadora lažne države u Londonu.

Rita Ora se ranije istakla provociranjem Srba, uglavnom tako što je na svojim nastupima rukama pokazivala simbol dvoglavog orla, koji predstavlja "veliku Albaniju". Takođe, pevačica je u nekim svojim izjavama govorila kako su ona i njena porodica pobegli sa Kosmeta zbog "nereda u kojima je život Albanaca bio ugrožen".

Naravno, radilo se o običnim lažima i izmišljotinama s obzirom da je ona već 1991. godine bila u Velikoj Britaniji, mnogo pre otvorenih sukoba srpskih organa reda sa teroristima iz tzv. OVK. Jedino što je tada Rita Ora zajedno sa svojom porodicom mogla da oseti na Kosmetu jeste mržnja i gotovo svakodnevni napadi albanskih ekstremista na srpski narod koji još nije bio etnički očišćen iz najvećeg dela Kosova i Metohije.

Snimak na kojem se vidi kako se Rita Ora ogrnula srpskom zastavom možete pogledati u nastavku.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike