Rita Ora u društvu Novaka Đokovića! Pre par meseci plesala ogrnuta srpskom trobojkom, a sada se smeška sa najvećim srpskim sportistom!

28.10.2023

22:43

0

Autor: 24sedam

Najbolji svetski teniser čeka da počne Masters u Parizu

Rita Ora u društvu Novaka Đokovića! Pre par meseci plesala ogrnuta srpskom trobojkom, a sada se smeška sa najvećim srpskim sportistom!
Copyright Printscreen/Twitter/@ParodyPabs

Pevačica Rita Ora, poznata po otvorenoj mržnji prema srpskom narodu i isticanju svog albanskog porekla, u Parizu je uslikana u društvu srpskog tenisera Novaka Đokovića.

Naš istaknuti teniser je u Parizu gledao finale Svetskog prvenstva u Ragbiju, a utakmicu je pratio sa sugrađankom svoje zemlje, jer je ova britanska pevačica rođena upravo na teritoriji Srbije, u Prištini.

Iako godinama koristi svoj status pevačice da "laje" o lažnoj državi Kosovo i ističe kako je rođena na toj teritoriji, usput udarajući na Srbe i srpski narod, čini se da je uživala u društvu Đokovića.

 

Smetao joj Đoković, pa se ogrnula zastavom zemlje u kojoj je rođena

Možda je naprasno dobila amneziju, pošto je pre samo nekoliko meseci na bilbord na kome je bio Novak Đoković odmahnula rukom i, pretpostavljamo, prevrnula očima.

Veliki srpski teniser i natpis "Iconic", odnosno "legendaran"  tada su joj, čini se, itekako "išli na živce" dok je pozirala.

Ipak, sada se smeškala i ćaskala sa Novakom, a kada su je kamere uhvatile, nasmejala se od uha do uha.

U avgustu ove godine, ova pevačica je na jednom festivalu u Mađarskoj ogrnula srpsku zastavu, što je izazvalo haos na društvenim mrežama.

Albancima se nije dopalo što najveća ambasadorka lažne države nastupa ogrnuta srpskom trobojkom, a ona se kasnije branila da nije znala o kojoj zastavi je reč i da je mislila da je u pitanju zastava Mađarske!

Profimedia/Printscreen
 

Rita Ora isticala se ranije provociranjem Srba, a 2015. godine tadašnja predsednica samoproglašenog Kosova, Atifete Jahjaga, proglasila je ovu pevačicu je za počasnog ambasadora lažne države u Londonu.

Uživala je u tome da pokazuje simbol dvoglavog orla, koji predstavlja "veliku Albaniju", i govorila kako su ona i njena porodica pobegli sa Kosmeta zbog "nereda u kojima je život Albanaca bio ugrožen".

Naravno, radilo se o običnim lažima i izmišljotinama s obzirom da je ona već 1991. godine bila u Velikoj Britaniji, mnogo pre otvorenih sukoba srpskih organa reda sa teroristima iz tzv. OVK.

Jedino što je tada Rita Ora zajedno sa svojom porodicom mogla da oseti na Kosmetu jeste mržnja i gotovo svakodnevni napadi albanskih ekstremista na srpski narod pre nego što je etnički očišćen iz najvećeg dela Kosova i Metohije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike