Oglasio se momak koji je Riti Ori dao zastavu Srbije: Otkrio i šta se desilo kada je trobojku tražio nazad! (VIDEO)

29.08.2023

10:15

0

Inače, iz mešovitog je braka - otac mu je Mađar, a majka Srpkinja

Oglasio se momak koji je Riti Ori dao zastavu Srbije: Otkrio i šta se desilo kada je trobojku tražio nazad! (VIDEO)
Rita Ora - Copyright Profimedia

Sabo Gabor Borivoj iz Mađarske, koji je albanskoj pevačici Riti Ori dao zastavu Srbije, oglasio se za jedan domaći medij, pa podelio svoje utiske s koncerta. Inače, iz mešovitog je braka - majka mu je Srpkinja, a otac Mađar. Trobojku koju je pevačici dao, posle šoua tražio je nazad.

Tokom razgovora, detaljno je objasnio i kako se tada proveo.

„Sama ju je uzela i ogrnula se!"

 

 

- Kao prvo, nije mi bila namera da uvredim Ritu Oru... Rođen sam u Mađarskoj, a majka mi je Srpkinja. Išao sam u Segedin na festival, a stalno sa sobom nosim zastavu Srbije. Uneo sam je bez problema, u Segedinu mnogo vole Srbe i nisu pravili problem - kazao je on, pa nastavio:

- Došao sam ranije da zauzemem mesto u prvom redu kako bih snimao za Instagram video - zastava Srbije na Ritinom koncertu.

Potom je objasnio kako on njoj u stvari ništa nije dao, već je zastavu sama uzela, ogrnula se njome i prilično ga iznenadila. Kasnije, tražio je da mu je vrate.

- Vratili su mi na kraju zastavu. Tražio sam je nazad, nije bilo problema. Nije mi ona dala zastavu, već momak iz njenog tima, prišao mi je i vratio mi je posle nastupa - zaključio je Sabo.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike