Ritu Oru ni njeni više neće: Albanski mediji žestoko potkačili pevačicu nakon što je nosila srpsku zastavu, nazivaju je izdajicom

28.08.2023

22:27

0

Njena opravdanja im nisu dovoljna

Ritu Oru ni njeni više neće: Albanski mediji žestoko potkačili pevačicu nakon što je nosila srpsku zastavu, nazivaju je izdajicom
Rita Ora - Copyright Profimedia

Albanska pevačica Rita Ora je, pre nekoliko dana na koncertu u Budimpešti, od jednog fana sama uzela srpsku zastavu i ogrnula se njome. 

Očekivano, ovo je izazvalo brojne komentare, a ona se pravdala da, zbog svetla, nije znala o kojoj zastavi je reč. Međutim, čak ni njeni mediji iz Albanije koji su je toliko uzdizali sada ne mogu da je vide očima.

Profimedia
Rita Ora

Albanski mediji su osuli paljbu po pevačici, tvrdeći da je "zanemarila svoje kosovsko-albanske" korene, a neki su je žigosali i kao "izdajicu". 

Incident je snažno odjeknuo i u Hrvatskoj, prenose onlajn mediji Indeks i 24sata. Njeno brzo izvinjenje zbog nenamernog držanja srpske zastave naišlo je na osudu među njenim mađarskim pristalicama. Ali onlajn odgovor iz Hrvatske bio je kritičniji, sa pogrdnim komentarima i oštrim optužbama na Tviteru.

Profimedia/Pixabay/Ilustracija
Rita Ora

Podsetimo, na snimku koji je objavio momak koji je nosio srpsku zastavu, jasno se vidi da je Rita Ora sama prišla i uzela zastavu, ogrnula se njom i nastavila performans. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike