Draganu Stankoviću i pre dve godine gorela fabrika! Tada je izgubio milione evra!

22.03.2024

10:23

6

On je tada izbegao veću tragediju

Draganu Stankoviću i pre dve godine gorela fabrika! Tada je izgubio milione evra!
Dragan Stanković i Jovana Jeremić - Copyright Antonio Ahel/ATA Images/TV Pink

Imanje dečka Jovane Jeremić, Dragana Stankovića, noćas je ponovo gorelo, nakon to je i pre nešto više od dve godine njegova firma takođe imala veliku štetu usled požara.

Te 2021. godine Stanković je doživeo milionsku štetu, kada mu se u toku noći u Grockoj zapalio objekat od 1000 kvadratnih metara zbog kotlarnice.

On se tada oglasio za medije posle požara u fabrici, u kojoj je zaposleno u tom trenutku bilo čak 700 zaposlenih.

Printscreen RTV Pink
Jovana Jeremić i Dragan Stanković

- Požar je krenuo od kotlarnice, pa se širio na dokumentaciju, i više nisu mogli da se bore sa stihijom vatrenom, odnosno nije bilo izlaza da se to ugasi i reši. Vatrogasci su stigli u rekordnom vremenu i ovom prilikom bih pohvalio naše heroje koji rade težak posao. Kad čovek ovako nešto doživi, tek tada vidi. Znači svaka im čast na svemu - rekao je on tada, pre dve godine.

- Zaposleno je oko 700 ljudi, mi koliko sutra moramo da nastavimo proizvodnju, da proces teče dalje. Materijalna šteta, prema mojoj prvoj proceni, je između dva i po i tri miliona evra. Nisam siguran da li smo osigurani, moram da proverim sa finansijskim direktorom - rekao je Dragan tada za Novu, koji je inače sa tadašnjom suprugom pokrenuo biznis.

Podsetimo, sinoć u kasnim večernjim satima došlo je do požara u šumi iznad pekarskog pogona "AS", u blizini nekadašnje fabrike Kluz. Pomenuti pogon je upravo u vlasništvu dečka Jovane Jeremić, a sada je istakao da je šteta prema prvim procenama nekoliko desetina hiljada evra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike