Jovani Jeremić je posao na prvom mestu, a dete na drugom! Voditeljka ponovo šokirala izjavom, zbog ovoga će je mnogi osuditi

02.12.2023

15:12

1

Ima listu prioriteta, ali mnogi smatraju da su oni pogrešni

Jovani Jeremić je posao na prvom mestu, a dete na drugom! Voditeljka ponovo šokirala izjavom, zbog ovoga će je mnogi osuditi
Jovana Jeremić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jovana Jeremić često ume da iznenadi svojim izjavama, šokira stavovima, a ponekad i da ostavi bez teksta je ne možete da verujete šta je izgovorila.

Svakoj majci je dete na prvom mestu, pa onda sve ostalo, ali kod Jovane to nije slučaj. Njoj je ćerka na drugom mestu, što je voditeljka jutarnjeg programa ponosno istakla. 

Naime, govoreći o svom stanu kojim se hvali na sva usta da ga je opremila na kompenzaciju, Jovana je otkrila da joj nije briga da li će joj biti prljav ili sređen dom, pa je navela svoje prioritete.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jovana Jeremić

- Ne opterećujem se da mi bude čisto u stanu. Meni je kuća na desetom mestu. Na prvom mestu mi je “Pink“ i moje emisije, na drugom Lea i njene obaveze, a na trećem samoj sebi da udovoljim: trenizni, ulepšavanje, garderoba, dok mi je stan tek tamo na desetom mestu - rekla je Jovana, pa opet pričala o sređivanju stana na kompenzaciju, iako uvek voli da se pohvali koliko je stan platila:

- Moram da priznam da sam sav nameštaj dobila, ja ne bih imala para da opremim sve ovo. Stan sam platila 200.000 evra i ne bih imala novca da ga opremim, sad sigurno vredi oko 300.000 evra. Sve sam dobila na kompenzaciju, za reklamu. Odakle mi toliko novca u današnje vreme, jedino da sam bankomat.

ATA Images/Antonio Ahel
Jovana Jeremić

Naravno, voditeljka nije odolela tome da hvali i uzdiže sebe.

-  Stan je u centru grada i to je zapravo simbolika lava, jer lavovi vole sve što je skupo i centralno. Kod mene sve mora da bude kraljevski i kao na dvoru. Ponekad pomislim i da sam plave krvi, znam da zaslužujem najbolje - rekla je ona za "Super TV".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike