Pevač šokirao izjavom: Želim Jovanu Jeremić, ali nemam da je platim, skupa je!

03.12.2023

00:09

4

Mnogi su njegovu izjavu shvatili dvosmisleno

Pevač šokirao izjavom: Želim Jovanu Jeremić, ali nemam da je platim, skupa je!
Jovana Jeremić - Copyright Mateja Stanisavljevic/ATAImage

Jovana Jeremić privlači veliku pažnju kako pojavom, tako i stavovima. Zato ima onih koji je ne vole, ali i onih koji joj se dive, pa bi čak i platili da se nađu u njenom društvu. 

To je slučaj i sa Nikolom Kolanijem Stefanovićem, nekadašnjim učesnikom takmičenja "Zvezde Granda". On je, naime, otkrio da je silno želeo da ostvari saradnju sa voditeljkom.

- Godinama pratim Jovanu Jeremić i stvarno je pozitivno luda i jedinstvena, obožavam da je gledam. Zato sam došao na ideju da baš nju angažujem za snimanje novog spota, međutim nisam uspeo - rekao je pevač, dodavši da su njegovi saradnici baš bili za tu ideju.

Printscreen ,,Novo jutro" Pink TV
Jovana Jeremić

Međutim, Jovana je očigledno to pojavljivanje kod njega u spotu želela debelo da naplati, pa je Nikola odustao jer nije imao novca.

- Sviđa mi se način na koji koketira sa kamerama i mislim da bi se odlično snašla u glavnoj ulozi u spotu, ali.. Nisam uspeo da ostvarim saradnju sa njom. Pokušavao sam da dođem do nje kako direktno, tako i preko saradnika, ali odgovor je bio isti - da to košta. Ja stvarno u tom trenutku nisam imao iznos koji je tražila, tako da sam odustao. Šokirao sam se kad čuo njenu cenu. Jovana Jeremić je skupa, ali mi je i dalje želja da se jednog dana pojavi u mom spotu - rekao je pevač, piše "Grand Online".

Podsetimo, Jovana se našla u žiži javnosti ponovo zbog svoje izjave da joj je posao na prvom mestu, a ćerka na drugom, što je izazvalo kod mnogih negativnu reakciju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike