Jovana Jeremić otkrila ime dečka! Prvi put objavila zajedničku fotografiju na Instagramu: On je moja najveća ljubav! (FOTO)

13.12.2023

12:30

0

Ne krije svoja osećanja

Jovana Jeremić otkrila ime dečka! Prvi put objavila zajedničku fotografiju na Instagramu: On je moja najveća ljubav! (FOTO)
Jovana Jeremić - Copyright ATAImages/G. G.

Jovana Jeremić nedavno je otkrila da uživa u ljubavi sa 14 godina starijim dečkom. Sada, objavila je i prvu zajedničku fotografiju sa njim na Instagramu, te otkrila da je ime njenog novog izabranika Dragan.

Jedan je od najuspešnijih privrednika u Srbiji i, kako naglašava, najveća joj je ljubav u životu.

- Da, istina je, ovo je moj novi dečko. Ime mu je Dragan Stanković. Naravno, nisam ga birala po tome, ali sticajem okolnosti on je jedan od najuspešnijih privrednika u Srbiji - počela je Jeremićeva, pa je potom nastavila:

- Slike koje ovde objavljujem nastale su iste večeri kada i ona fotografija koja je procurela u medije. U nedelju 10. decembra oženio se Draganov najstariji sin Miloš, venčao se sa predivnom Marijom sa kojom ima ćerkicu Milicu, pa smo se proveselili, proslavili svadbu, ali i krštenje Miličino. Dragan je najveća ljubav mog života, a svima vama hvala na interesovanju i čestitkama - napisala je voditeljka na svom profilu uz niz fotografija sa Draganom.

Na istim jasno je da su zaljubljeni do ušiju, te tako lepih želja fanova za budućnost nije manjkalo.

 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike