Futa pred godišnjicu Laćine smrti: Niko mi nije dao nove informacije šta se desilo, sve bi se iskomplikovalo

12.12.2023

21:33

0

Kompozitor je preživeo velike nesreće u životu, koje su se samo nizale

Futa pred godišnjicu Laćine smrti: Niko mi nije dao nove informacije šta se desilo, sve bi se iskomplikovalo
Aleksandar Futa i Milan Laća Radulović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/G.G./ATAImages

Sutra se navršava prva godišnjica od iznenadne smrti Milana Radulovića Laće, tekstopisca i sina legendarne Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute.  

Laća je preminuo u Izraelu, njegovo telo u nesvesnom stanju pronašli su na ulici, a ubrzo je proglašen mrtvim. Ta vest je tek posle nedelju dana stigla u Srbiju, a u međuvremenu se on vodio nestalim. Njegov otac Aleksandar Futa Radulović i dalje ne može da se oporavi od nedaća koje su ga snašle, jer nesreće nisu stale.

Printscreen/Youtube/VIPTV SRBIJA
Milan Laća Radulović

- Kao što znate, mene su zaređale porodične tragedije jedna za drugom. Prvo Marina, pa Laća, a u međuvremenu je preminuo i moj otac. Šta da vam kažem, znate i sami kako mi je... Tugujem... Trudim se da živim i ostanem u nekoj normali i da sredim život na neki drugi način i da krenem normalno da živim. To još uvek traje. Sutra ćemo posetiti i njegov grob, a sveštenik će održati i godišnji parastos - započeo je poznati kompozitor.

Kako kaže, rad je jedino što mu sreće misli.

- Rad na muzici i moje angažovanje u filmu "Nedelja" mi skreće pažnju da ne vrtim razne filmove u glavi, što nije normalno. To je nešto kreativno, radim bilo šta drugo, samo da mi skrene pažnju sa ovih normalnih dešavanja oko mene. Ne znam kako to drugačije da objasnim. Nešto drugo ne bih mogao da radim. Ali ovo je vezano za muziku, koja mi je iznad svega. Ona mi je pomogla od početka - priznao je Futa.

24sedam/Goran Sivački
Aleksandar Futa Radulović

U javnosti se spekulisalo svašta o Laćinoj smrti, a kako je Futa otkrio, on ništa dalje nije istraživao.

- Nikakve nove informacije oko Laćine smrti nemam, niti mi je bilo ko šta javio. Ja nisam ni hteo da idem dalje u te neke priče oko svega toga, da se to ne bi iskomplikovalo u mojoj glavi. Sad je i tamo u Izraelu situacija takva kakva je. Nisam hteo da sebi komplikujem život još više. Ja sam to sebi tako zacrtao jednostavno od kako se to desilo i tako će i da ostane. Nažalost, ništa ne može da se popravi - zaključio je na kraju tužnim glasom Radulović za Kurir.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike